Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1

Archive Search: Search

ΠΟΕΠΤΥΜ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΩΝ ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΤΩΝ ΕΓΚΑΙΝΙΩΝ ΤΗΣ ΔΕΘ
Friday, August 29, 2014 (6442 reads)


Αθήνα, 29 Αυγούστου 2014

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Σε μαχητικό αγωνιστικό «παρών» των εργαζομένων στην Ενημέρωση, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014 στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, καλεί η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Προσωπικού Τύπου & ΜΜΕ (ΠΟΕΠΤΥΜ). Οι εργαζόμενοι του κλάδου της Ενημέρωσης θα ενωθούν με τις συγκεντρώσεις των άλλων εργαζομένων, συγκροτώντας τη μεγάλη διαδήλωση με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης. 



Read More
  
Η ΑΡΓΙΑ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Tuesday, August 12, 2014 (6731 reads)


Αθήνα, 12 Αυγούστου 2014

 

Η γιορτή της Παναγίας (15 Αυγούστου), όπως είναι γνωστό, είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους εργαζόμενους στα μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (εφημερίδες, ραδιόφωνο, τηλεόραση) και το Α.Π.Ε. 



Read More
  
24ΩΡΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Tuesday, August 5, 2014 (6935 reads)


 24ωρη πανελλαδική απεργία

σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ομοσπονδιών και Ενώσεων στον χώρο του Τύπου, κηρύσσουν 24ωρη πανελλαδική απεργία σε όλα τα ΜΜΕ –έντυπα, ραδιοτηλεοπτικά και ηλεκτρονικά–, από τις 10 πμ σήμερα Τρίτη 5 Αυγούστου 2014 έως τις 10 πμ αύριο Τετάρτη 6 Αυγούστου, αντιδρώντας στην εν κρυπτώ και κατά παραγγελία των μιντιαρχών πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταλύσει σε μια νύχτα δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών.



Read More
  
ΤΑ ΜΜΕ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΟΛΙΓΟΠΩΛΙΑ
Monday, August 4, 2014 (6740 reads)


 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Συνεργαζόμενων Ομοσπονδιών και Ενώσεων στον χώρο του Τύπου καταγγέλλουμε την εν κρυπτώ και κατά παραγγελία των μιντιαρχών πρωτοβουλία της κυβέρνησης να καταλύσει σε μια νύχτα δικαιώματα και κατακτήσεις δεκαετιών.



Read More
  

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.