ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΠΗΕΑ-ΕΙΤΗΣΕΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

 Τρίτη, 8 Μαΐου 2012   

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, την Τετάρτη 9 Μαΐου 2012, θα συναντηθεί με το Δ.Σ. της Ένωσης Ιδιοκτητών Τηλεοπτικών Σταθμών Εθνικής Εμβέλειας  (Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε), για την κατάρτιση και υπογραφή νέων Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και Ιδιωτικών Συμφωνιών μεταξύ Ε.Π.Η.Ε.Α. – Ε.Ι.ΤΗ.Σ.Ε.Ε.
      Η Διοίκηση της ΕΠΗΕΑ εκτιμώντας ότι η επιχειρούμενη κατάργηση των ΣΣΕ θα επιφέρει τεράστια προβλήματα κατ΄αρχήν στους εργαζόμενους αλλά αργότερα στους εργοδότες και τις επιχειρήσεις τους, με επιστολή της που είχε απευθύνει στην ΕΙΤΗΣΕΕ στις αρχές Απριλίου, προσκαλούσε τους Ιδιοκτήτες των Τηλεοπτικών Σταθμών σε άμεση συνάντηση για διαπραγμάτευση και υπογραφή νέων Σ.Σ.Ε,
τονίζοντας ότι στην εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία για τη χώρα μας, που επηρεάζει άμεσα και  τον χώρο των ΜΜΕ, η υπογραφή ΣΣΕ , όπου εργοδότες και εργαζόμενοι καλούμαστε να ρυθμίσουμε τις διαταραγμένες και αποδομημένες εργασιακές μας σχέσεις αναζητώντας τις βέλτιστες ισορροπίες, είναι επιβεβλημένη.
      Η Διοίκηση της ΕΙΤΗΣΕΕ, προφανώς αντιλαμβανόμενη την αναγκαιότητα ύπαρξης νέας ΣΣΕ, αποδέχθηκε την πρόσκλησή μας και η συνάντηση ορίστηκε, όπως προαναφέρθηκε, για την  Τετάρτη 9 Μαΐου 2012.

                                           ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


Posted on Tuesday, May 8, 2012 (Archive on Tuesday, May 15, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return