ΣΤΕΡΝΟ "ΑΝΤΙΟ" ΣΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΓΚΑΝΑ

Ο Αποστόλης Γκανάς, ο πρωτότοκος γιός του προέδρου της ΕΠΗΕΑ και μέλος της Ένωσης μας, έφυγε από τη ζωή στα 30 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

Κτυπημένος πριν τρία  χρόνια από την επάρατη αρρώστια, έδωσε παλικαρίσια την άνιση μάχη με το «θεριό», επιστρατεύοντας   τη δύναμη,  τη στωικότητα και τη γενναιότητα που τον διέκριναν.

Παλληκάρι, με μόρφωση, ήθος και αξιοπρέπεια, από τη πρώτη μέρα που νόσησε ήξερε πολύ καλά ότι ο αγώνας που η μοίρα τον καλούσε να δώσει, ήταν σκληρός και άνισος.

Κι όμως, τρία ολόκληρα χρόνια, πορεύτηκε τον Γολγοθά του, χωρίς ούτε μια στιγμή να κιοτέψει, ούτε μια στιγμή να λυγίσει, προσπαθώντας με το χαμόγελο να κρύψει τον πόνο του και να δώσει κουράγιο και ελπίδα στον πατέρα του, τον αδελφό του, τους συγγενείς του, τους φίλους του και την αγαπημένη σύντροφο της ζωής του, μέχρι το πρωί της Κυριακής, στις 23 Σεπτέμβρη, που το χαμόγελο χάθηκε από τα χείλη του, το φώς των ματιών του έσβησε για πάντα.

Μόνο ένα δάκρυ λαμπίριζε στο μάγουλό του, διαμαντένιο λάφυρο στα χέρια του «θεριού».

Καλό σου ταξίδι παλληκάρι…

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου εκφράζουν τη βαθύτατη θλίψη τους στον Πρόεδρο τους και στην οικογένεια του, για τον άδικο χαμό του πολυαγαπημένου τους Αποστόλη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί  την Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012 και ώρα 4:30 μ.μ. απο τον Ιερό Ναό Αγίων Θεοδώρων στο Γέρακα και ο ενταφιασμός θα γίνει στο κοιμητήριο του Γέρακα.

                                      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Sunday, September 23, 2012 (Archive on Sunday, September 30, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return