ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ KAI ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ και της ΕΦΕ αποφάσισαν την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 11.30 το πρωί έως τις 15.00 της Δευτέρας, 1 η Οκτωβρίου 2012 όλων των δημοσιογράφων, των διοικητικών υπαλλήλων, των τεχνικών και των φωτορεπόρτερ, οι οποίοι εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», στην ιστοσελίδα «espressonews.gr», στο ραδιοφωνικό σταθμό «FLASH» και τους τηλεοπτικούς σταθμούς «SPORT TV» και «SUNNY TV».

Ο Όμιλος Κυριακίδη εξακολουθεί να μην εξοφλεί τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου και την εξόφληση του επιδόματος αδείας των συναδέλφων μας, καθώς και τις δεδουλευμένες αποδοχές των εργαζομένων με Δελτίο Παροχής Υπηρεσιών (Δ.Π.Υ.) από τον περασμένο Μάιο. Επιπλέον, αθετεί τις υποσχέσεις τμηματικής εξοφλήσεως εντός ορισμένου χρόνου, που η ίδια η εργοδοσία έδωσε. Ακόμη, προβαίνει σε πράξεις εχθρικές προς τους εργαζόμενους εξαγγέλλοντας μειώσεις στις (μη καταβληθείσες καν) αποδοχές τους.

Κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας θα πραγματοποιηθεί συνέλευση των εργαζομένων στα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20, 3ος όροφος), η οποία θα αποφασίσει τις περαιτέρω ενέργειες για την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Friday, September 28, 2012 (Archive on Friday, October 5, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return