ΠΟΕΠΤΥΜ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΙΣ 26 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2014

Αθήνα, 21 Νοεμβρίου 2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

 

Η ΠΟΕΠΤΥΜ στηρίζει την απόφαση των Συνεργαζόμενων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, για την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας από τις 06.00 π.μ. της Τετάρτης 26 Νοεμβρίου έως τις 06.00 π.μ. της Πέμπτης 27 Νοεμβρίου σε όλη τη χώρα καθώς και 3ωρης στάσης εργασίας την Πέμπτη 27 Νοεμβρίου από τις 11.00 π.μ. έως τις 14.00, προκειμένου να διευκολυνθούν οι συνάδελφοι να πάρουν μέρος στην 24ωρη γενική πανεργατική απεργία που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

 

Διεκδικούμε:

·  Δουλειά, αξιοπρεπείς ΣΣΕ, κοινωνική ασφάλιση για όλους και σοβαρή, αξιόπιστη και δημοκρατική ενημέρωση με βάση τις αληθινές ανάγκες της κοινωνίας.

·  Συλλογικά δικαιώματα, που θα εγγυώνται την αξιοπρέπεια και την ανεξαρτησία των εργαζομένων στα ΜΜΕ και της Ενημέρωσης.

 

Καλούμε τις ενώσεις-μέλη μας να οργανώσουν την κινητοποίηση, ώστε οι συνάδελφοι να δώσουν το αγωνιστικό παρών τους στην απεργιακή συγκέντρωση, την Τετάρτη 26 Νοέμβρη, στις 12 το μεσημέρι, έξω από το κτίριο της ΕΣΗΕΑ – Ακαδημίας 20 και στην πορεία που θα ακολουθήσει στα υπουργεία Εργασίας και Οικονομικών.

 

Όλοι μαζί:

·   ΝΑ ΚΛΙΜΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ

·   ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ Η ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΔΥΝΑΤΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΞΑΘΛΙΩΝΟΥΝ

·   ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΕΙΣ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΜΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

  


Posted on Friday, November 21, 2014 (Archive on Friday, November 28, 2014)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return