ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ -ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 Αθήνα, 24 Μαρτίου 2015

 Η  Ν Ε Α  Δ Ι Ο Ι Κ Η Σ Η  Τ Η Σ   Ε.Π.Η.Ε.Α.

                 Συγκροτήθηκε σε σώμα στην πρώτη συνεδρίασή του, το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ  που ψηφίστηκε στις Εκλογές του Δεκεμβρίου, όπου  η  ΑΝΑΝΕΩΤΙΚΗ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ  αναδείχθηκε πρώτη δύναμη και κατέλαβε 7 έδρες στο Δ.Σ., το ΔΙΚΤΥΟ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ  2 έδρες και  η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΤΗΝ Ε.Π.Η.Ε.Α. 2 έδρες.

Πρόεδρος, Γενικός Γραμματέας και Ταμίας εκλέχτηκαν εκ νέου ο Μάρκος Γκανάς, ο Δημήτρης Πίππας και ο Δημήτρης Τόλης. Αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Σοφρώνης, Αναπλ. Γραμματέας ο Πέτρος Ζώτος και Αναπλ. Ταμίας ο Βαγγέλης Βλάχος. Μέλη του Δ.Σ. η Λαμπρινή Σχορτσιανίτη, ο Μιλτιάδης Ζήκος, ο Παναγιώτης Σκουτέρης, ο Φάνης Καψάλης και ο Αλέξης Γώγος.

Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο, ευχαριστεί τα μέλη της ΕΠΗΕΑ για τη συμμετοχή τους στη εκλογική διαδικασία και την εμπιστοσύνη στο σωματείο τους, συναισθανόμενο δε το μέγεθος της ευθύνης του, καλεί όλα τα μέλη να σταθούν δίπλα στη Διοίκηση μέχρι την τελική νίκη στη μάχη της επανάκτησης των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, που κατέλυσαν οι εργοδότες και η τρόικα με την εφαρμογή των μνημονίων.

 

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ 


Posted on Tuesday, March 24, 2015 (Archive on Tuesday, March 31, 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return