"ΕΦΥΓΕ" Ο ΚΩΣΤΑΣ ΒΛΑΧΟΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ εκφράζει τη βαθειά του θλίψη για το θάνατό του Κωνσταντίνου Βλάχου, του συναδέλφου μας που επί 45 έτη υπηρέτησε με συνέπεια και αφοσίωση τη δημοσιογραφική οικογένεια και αγωνίστηκε με πάθος για τα δικαιώματα του κλάδου μας.

        Το ήθος του, οι γνώσεις και οι ικανότητές του, καθώς και η αγωνιστικότητά του, αναγνωρίστηκαν όχι μόνο από τα μέλη της ΕΠΗΕΑ, που τον εξέλεγαν στην Εξελεγκτική και στην Οικονομοεπενδυτική επιτροπή της Ένωσης μας , αλλά από όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ.

        Ο Κωνσταντίνος Βλάχος γεννήθηκε στην Αθήνα το 1931. Αφού ολοκλήρωσε τις γυμνασιακές του σπουδές εισήχθη στο Οικονομικό Τμήμα του Παντείου Πανεπιστημίου, απ’ όπου αργότερα αποφοίτησε. Πρόσφερε τις υπηρεσίες του στον Κλάδο, ξεκινώντας από το 1961 ως υπάλληλος του Τ.Σ.Π.Ε.Α.Θ. και από το 1968 μέχρι το 2008 ως προϊστάμενος λογιστηρίου στην Ε.Σ.Η.Ε.Α.

Από τον Ιανουάριο του 1975 έως και τον Δεκέμβριο του 2001 διετέλεσε Διευθυντής των οικονομικών και διοικητικών υπηρεσιών του ΕΔΟΕΑΠ, βοηθώντας και εξυπηρετώντας όλους τους συναδέλφους μας που εργάζονται στον Τύπο, ανεξάρτητα από ηλικίες, ιδεολογίες και αξιώματα.

             Το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ συλλυπείται την σύζυγο του Παναγιώτα τις κόρες του Μαρία και Καλλιόπη, τα εγγόνια του και τους οικείους του, και αποχαιρετά έναν άξιο συνάδελφο που εργάστηκε σε όλη του τη ζωή με ζήλο και ευσυνειδησία.

Η εξόδιος ακολουθία του Κωνσταντίνου Βλάχου θα ψαλεί σήμερα Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου, στις 3μ. μ. από τον Ι.Ν. Κοίμησης Θεοτόκου στην Ηλιούπολη και στη συνέχεια η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο της Ηλιούπολης.

Επιθυμία της οικογένειας είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα υπέρ της μνήμης του στον Οργανισμό “ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ”

Καλό ταξίδι αγαπητέ και αξιοσέβαστε συνάδελφε!

Το Διοικητικό Συμβούλιο

  


Posted on Thursday, January 7, 2016 (Archive on Thursday, January 14, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return