ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΙΑΣΩΜΑΤΕΙΑΚΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ Τ/Σ EPSILON TV

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΙΘΟΓΡΑΦΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ

Αθήνα, 6 Μαΐου 2016

 

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Τ/Σ «EPSILON TV»

Οι Συνεργαζόμενες Ενώσεις στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ καταγγέλλουν τη στάση του τηλεοπτικού σταθμού «EPSILON TV» ο οποίος, την ημέρα που όλη η χώρα έχει παραλύσει ενάντια στο ασφαλιστικό νομοσχέδιο-λαιμητόμο, έβγαλε δύο απεργοσπαστικές ζωντανές τηλεοπτικές εκπομπές με παρουσιάστριες τις κυρίες Όλγα Λαφαζάνη και  Ναταλία Γερμανού.

Ο συγκεκριμένος τηλεοπτικός σταθμός, που για πολλοστή φορά πρωταγωνιστεί στο θέμα της καταπάτησης των εργασιακών δικαιωμάτων των εργαζομένων του, δε δίστασε πρόσφατα να ζητήσει υποκριτικά το αρχικό ποσό εκκίνησης των νέων αδειών να οριστεί σε 35 εκατομμύρια ευρώ!!!

Είναι ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός όπου  η μαύρη εργασία είναι καθεστώς. Όπου οι υπερωρίες, τα βραδινά, και τα Σαββατοκύριακα δεν πληρώνονται ποτέ. Όπου μπλοκάκια, μισθοί πείνας και τρομοκρατία προς τους εργαζόμενους είναι το σήμα κατατεθέν του. Παλαιότερα, σε σταθμό του ίδιου ιδιοκτήτη, τα δώρα των εργαζομένων που καταβάλλονταν, γύριζαν στο ταμείο του με την απειλή της απόλυσης.

Είναι ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός που επιλέγει να μαζέψει διάφορους “τηλεοπτικούς αστέρες”, αμείβοντάς τους με δεκάδες χιλιάδες ευρώ, την ίδια στιγμή κλέβει τον μόχθο των απλών εργαζομένων αλλά και το ίδιο το κράτος, αφού όλες του οι παρανομίες συνιστούν εισφοροδιαφυγή και φοροδιαφυγή.  Ταυτόχρονα  λιώνει τους εργαζόμενους με τις αμέτρητες και συνεχόμενες ώρες που βρίσκονται στον αέρα, αναγκάζοντάς τους να δουλεύουν σε μια ή περισσότερες βάρδιες και για τον Τ/Σ ΕXTRA!!!

Δεν είναι τυχαίο που είναι ο ίδιος τηλεοπτικός σταθμός, ο οποίος αγνοεί επιδεικτικά την πανελλαδική απεργία των εργαζομένων στον Τύπο και τα ΜΜΕ και βγάζει στον αέρα τις απεργοσπαστικές εκπομπές του με στόχο την αύξηση των κερδών του!!!

Θα πρέπει, όμως, να γνωρίζει ότι θα έχει απέναντί του όλους τους εργαζόμενους και τα σωματεία που τους εκπροσωπούν, τα οποία θα εξαντλήσουν κάθε μέσο που έχουν στη διάθεσή τους για την προάσπιση των δικαιωμάτων των εργαζομένων.

 

Τα Δ.Σ ΤΩΝ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ 


Posted on Friday, May 6, 2016 (Archive on Friday, May 13, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return