ΕΔΟΕΑΠ Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 ΕΝΙΑΙΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΕΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΘΑΛΨΕΩΣ

 

Π Ρ Ο Σ Κ Λ Η Σ Η

ΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

 

Σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 15 παρ.4 στ΄ και 25 του Καταστατικού

 του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π.

 

Κ Α Λ Ο Υ Ν Τ Α Ι

Οι μέτοχοι-μέλη του Ενιαίου Δημοσιογραφικού Οργανισμού Επικουρικής Ασφαλίσεως και Περιθάλψεως σε Καταστατική Γενική Συνέλευση την 6η Νοεμβρίου 2017, ημέρα Δευτέρα και ώρα 08.00 στην ΑίθουσαΣυνεδρίων του  κτιρίου ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18 και Ηριδανού 5 - 1 ος όροφος) με μοναδικό θέμα Ημερήσιας Διάταξης τη διεξαγωγή ψηφοφορίας επί των τροποποιήσεων του Καταστατικού του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., με βάση τις προτεινόμενες διατάξεις νομοθετικής ρύθμισης του Υπουργείου Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, με τις οποίες τροποποιούνται οι διατάξεις του άρθρου 3 του Καταστατικού σχετικά με τα ασφαλιζόμενα στον Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. πρόσωπα, του άρθρου 5 σχετικά με τους πόρους του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π., του άρθρου 6 σχετικά με τη διαδικασία είσπραξης των πόρων αυτών, του άρθρου 12 σχετικά με τον υπολογισμό της εφάπαξ οικονομικής ενίσχυσης από την ισχύ του νόμου και εντεύθεν, καθώς και του άρθρου 15 παρ.1 σχετικά με τα πρόσωπα της Διοίκησης του Οργανισμού.

Το κείμενο των προς έγκριση διατάξεων θα αποσταλεί σε όλα τα μέλη, θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του Οργανισμού και  θα καταχωρηθεί στον Τύπο.

Οι σχετικές διατάξεις θα τεθούν προς έγκριση με ψηφοφορία, η οποία θα διεξαχθεί με κάλπες, στο χώρο της Γενικής Συνέλευσης και θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 6-11-2017 και ώρα 08.00 και θα ολοκληρωθεί την Τετάρτη 8-11-2017 και ώρα 20.00, με τη συμμετοχή και παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων, κατόπιν ορισμού από το Δικηγορικό Σύλλογο Αθηνών, προς διασφάλιση της διαδικασίας.

Ειδικά για τα μέλη του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. που διαμένουν στη Θεσσαλονίκη και στην ευρύτερη περιφέρεια αυτής, προς διευκόλυνση της διαδικασίας και την επίτευξη του μεγαλύτερου αριθμού συμμετοχής στην κρίσιμη για το μέλλον του Οργανισμού, διαδικασία, η ψηφοφορία θα διεξαχθεί κατά τον ίδιο τρόπο και χρόνο, στα γραφεία του Ε.Δ.Ο.Ε.Α.Π. στη Θεσσαλονίκη επί της οδού Τσιμισκή αρ.43 – 5ος όροφος, με τη συμμετοχή και παρουσία δικαστικών αντιπροσώπων, κατόπιν ορισμού από το Δικηγορικό Σύλλογο Θεσσαλονίκης.

Για την απαρτία απαιτείται η παρουσία του ½ τουλάχιστον των μετόχων –μελών και η απόφαση λαμβάνεται με πλειοψηφία των ¾ των ψηφισάντων.

Αθήνα 31 Οκτωβρίου 2017

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ.                       Η ΓΕΝΙΚΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ                                             ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

 

 


Posted on Wednesday, November 1, 2017 (Archive on Wednesday, November 8, 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return