24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟ ΣΤΑΘΜΟ "ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ" ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΑΥΓΗ"

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

 

Δευτέρα, 22 Ιανουαρίου 2018

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 

           Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΕΡ αποφάσισαν την κήρυξη 24ωρης απεργίας από τις 9 π.μ. της Δευτέρας, 22 Ιανουαρίου 2018 έως τις 9 π.μ. της Τρίτης, 23 Ιανουαρίου 2018, για όλους τους δημοσιογράφους, τους διοικητικούς υπαλλήλους και τους τεχνικούς ραδιοφώνου, που εργάζονται στον ραδιοφωνικό σταθμό «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ» και στην ιστοσελίδα «stokokkino.gr»

 

           Σε ένδειξη συμπαράστασης προς τους συναδέλφους που εργάζονται στον Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», αποφάσισαν, επίσης, την κήρυξη  24ωρης απεργίας, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα, για όλους τους δημοσιογράφους και τους διοικητικούς υπαλλήλους, που εργάζονται στην εφημερίδα «Η ΑΥΓΗ»και στην ιστοσελίδα «avgi.gr».

 

           Η απεργία πραγματοποιείται έπειτα από την αναγγελία, στην οποία προέβη η εργοδοσία του Ρ/Σ «ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ», παράνομων, αντεργατικών και καταχρηστικών απολύσεων συναδέλφων, επειδή δεν συναίνεσαν στη μείωση των αποδοχών τους, ενώ ήδη τους οφείλονται δεδουλευμένες αποδοχές πλέον των δύο μηνών.

 

           Ζητούμε την μη πραγματοποίηση των απολύσεων, την ομαλοποίηση των εργασιακών σχέσεων και την άμεση καταβολή των οφειλομένων δεδουλευμένων αποδοχών στους εργαζόμενους.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ

    


Posted on Monday, January 22, 2018 (Archive on Monday, January 29, 2018)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return