ΕΠΗΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

Αθήνα, 6 Νοεμβρίου 2018

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ               

Καλούμε τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α. σε Τακτική Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 42),  στις 12 Νοεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα και ώρα 16.00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 1/2017 έως 12/2017 και υποβολή εκθέσεων από την Εξελεγκτική Επιτροπή.

2) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. 1/1/2017-31/12/2017.

3) Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2018.

4) Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για διαπραγμάτευση και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και Ιδιωτικής Συμφωνίας, με την ΕΙΗΕΑ, με την ΕΙΙΡΑ, με την ΕΙΤΗΣΕΕ και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη.

5) Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, στην ΕΙΙΡΑ, στην ΕΙΤΗΣΕΕ, στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ΑΠΕ και στις Ενώσεις και σε οποιονδήποτε άλλο εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για υλοποίηση της απόφασης αυτής κατά τον χρόνο που αυτό κρίνει σκόπιμο ή οι ιδιαίτερες περιστάσεις το επιβάλλουν.

6) Ψηφοφορία για τα πεπραγμένα και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου.

Σε μια περίοδο που τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου συνεχώς διογκώνονται, με τους άνεργους και τους απλήρωτους εργαζόμενους να πληθαίνουν, με ανύπαρκτες Σ.Σ.Ε. και με ατομικές συμβάσεις που εκβιαστικά διαφοροποιούνται από τους εργοδότες προκειμένου να ικανοποιηθούν τα συμφέροντα τους,

η συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να αποτελεί μια τυπική απλώς υποχρέωση επειδή αυτή επιβάλλεται από το καταστατικό της Ένωσης μας.

    Πρέπει ο καθένας μας να ενστερνιστεί την αναγκαιότητα της συμμετοχής του στις Γενικές Συνελεύσεις και η ίδια του η συνείδηση να επιβάλει την παρουσία του σε αυτές.

    Πρέπει ο καθένας μας να αντιληφθεί ότι η μαζική, δυναμική και αγωνιστική συμμετοχή μας σε Γενικές Συνελεύσεις, εκλογικές διαδικασίες και απεργιακές κινητοποιήσεις, ενισχύουν το κύρος της ΕΝΩΣΗΣ μας και τη διαπραγματευτική δύναμη του Διοικητικού της Συμβουλίου, στις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας απέναντι σε κυβέρνηση, «θεσμούς» και εργοδότες.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μάρκος Γκανάς                                         Δημήτρης Πίππας 


Posted on Tuesday, November 6, 2018 (Archive on Tuesday, November 13, 2018)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share