ΝΕΑ 24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΟ ΔΟΛ

 

ΑΘΗΝΑ 11 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
 
Το διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. στην αδιάλλακτη στάση της εργοδοσίας, που επιμένει στις αναίτιες απολύσεις των συναδέλφων μας, συνεχίζει τις επαναλαμβανόμενες 24ωρες απεργιακές κινητοποιήσεις, κηρύσσοντας ομόφωνα νέα 24ωρη απεργία για την Τρίτη 12 Οκτωβρίου, ζητώντας την άμεση ανάκληση των απολύσεων, το σταμάτημα των απολύσεων και το κλίμα τρομοκρατίας που καλλιεργείτε σε αυτή την ιδιαίτερα κρίσιμη περίοδο που διανύουμε. Καλούμε τους συναδέλφους που εργάζονται στον Δ.Ο.Λ. να συμμετάσχουν δυναμικά και μαζικά στις απεργιακές κινητοποιήσεις, υπερασπίζοντας το δικαίωμα στην εργασία και αποτρέποντας την ανάλγητη συμπεριφορά της εργοδοσίας.
Καλούμε σε συμπαράσταση τις αδελφές ενώσεις των συναδέλφων μας στα ΜΜΕ, για να αποτρέψουμε όλοι μαζί την εφαρμογή των αντεργατικών επιλογών του Δ.Ο.Λ.. Σήμερα οι διοικητικοί, αύριο οι συντάκτες και οι τεχνικοί, όλοι μαζί να αντισταθούμε στη σαλαμοποίηση που επιχειρεί η εργοδοσία..
Όλοι μαζί θα υπερασπιστούμε τις θέσεις εργασίας και θα αγωνιστούμε για να τεθεί τέρμα στις στρεβλώσεις που έφεραν την ενημέρωση στο σημερινό αδιέξοδο. Να δημιουργηθούν άμεσα μηχανισμοί κοινωνικού ελέγχου και να θεσπιστούν κανόνες διαφάνειας που θα τηρούνται χωρίς παρεκκλίσεις, ώστε να επανέλθει η αξιοπιστία των ΜΜΕ στην κοινωνία στην οποία θα προσφέρεται δημοκρατικά η ενημέρωση και τα ΜΜΕ θα στηρίζονται στους αναγνώστες, τους ακροατές και τους τηλεθεατές.
 
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Monday, October 11, 2010 (Archive on Monday, October 18, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share