Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ "ΚΕΡΔΟΣ ΕΚΔΟΤΙΚΗ Α.Ε."

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

  Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., απέστειλαν στον Αντιπρόεδρο του Δ.Σ. της «ΚΕΡΔΟΣ Εκδοτική Α.Ε.» κ. Θωμά Λιακουνάκο την ακόλουθη επιστολή:

«Τα Διοικητικά Συμβούλια της Ε.Σ.Η.Ε.Α., της Ε.Π.Η.Ε.Α. και της Ε.Τ.Η.Π.Τ.Α., θεωρούν την υπόσχεσή σας για την εξόφληση της μισθοδοσίας του Φεβρουαρίου μέχρι την επόμενη Πέμπτη, 5 Απριλίου ως ένα τελικό βήμα για την επίλυση των ζητημάτων, που δημιουργήθηκαν από τη μη καταβολή των δεδουλευμένων αποδοχών. Εξακολουθεί, όμως, να παραμένει ανοικτό το θέμα της τακτικής καταβολής των κατά μήνα δεδουλευμένων αποδοχών και μάλιστα βάσει του κλιμακίου και των επιδομάτων, που αναλογούν στον κάθε ένα εργαζόμενο.

Για το λόγο αυτό θεωρούμε ότι είναι απολύτως αναγκαία και επιβεβλημένη μια συνάντηση μαζί σας, τη Δευτέρα, 2 Απριλίου 2012 και ώρα 12 το μεσημέρι στα Γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20), για να υπάρξει μια συνολική αντιμετώπιση και επίλυση όλων των ζητημάτων, που δημιουργήθηκαν. Μέχρι τότε, σε ένδειξη καλής θέλησης, αναστέλλουμε τις απεργιακές κινητοποιήσεις».

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Friday, March 30, 2012 (Archive on Friday, April 6, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.