Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΣΡ ΠΡΟΣΕΦΥΓΑΝ ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ Ρ/Σ "SENTRA FM"

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ

 Παρασκευή, 29 Ιουνίου 2012

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με κοινή απόφασή τους τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων ΕΣΗΕΑ, ΕΠΗΕΑ και ΕΤΕΡ προσέφυγαν στο Υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Πρόνοιας, προκειμένου να οριστεί τριμερής συνάντηση με την ιδιοκτήτρια εταιρεία του ραδιοφωνικού σταθμού «SENTRA FM», για να συζητηθεί το μείζον πρόβλημα, που έχει ανακύψει στον εν λόγω σταθμό, μετά την αιφνίδια και καταχρηστική απόλυση του συνόλου των δημοσιογράφων.

Με άλλο έγγραφό τους οι εκπρόσωποι των εργαζομένων προσέφυγαν στον Πρόεδρο του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης καταγγέλλοντας την κατάσταση, που έχει δημιουργηθεί στη συχνότητα 103,3 από την οποία εκπέμπει ο Ρ/Σ «SENTRA FM».

Παράλληλα, συνεχίζεται η απεργία των εργαζομένων τεχνικών της ραδιοφωνίας στον ραδιοφωνικό σταθμό και με τη δικαστική απόφαση 1229/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθήνας κρίθηκε νόμιμη η δεκαήμερη απεργιακή κινητοποίηση των τεχνικών του σταθμού.

Σημειώνεται ότι η απόφαση αυτή εξεδόθη, όταν η ιδιοκτήτρια εταιρεία προσέφυγε στα δικαστήρια προκειμένου να διακόψει την απεργία.

Η απόφαση αυτή δικαιώνει τους αγώνες των εργαζομένων και οι Διοικήσεις των Ενώσεων διακηρύσσουν προς κάθε κατεύθυνση, ότι θα συνεχίσουν τον αγώνα τους για να γυρίσουν όλοι οι απολυμένοι στον ραδιοφωνικό σταθμό «SENTRA FM».

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Friday, June 29, 2012 (Archive on Friday, July 6, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.