Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΞΩΔΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ κ.ΠΕΤΡΟ ΚΥΡΙΑΚΙΔΗ

25 Σεπτεμβρίου 2012

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ KAI ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

Τα Διοικητικά Συμβούλια των ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ και ΕΦΕ διαμαρτύρονται έντονα με εξώδικη δήλωσή τους προς τον Πέτρο Κυριακίδη, Πρόεδρο και Διευθύνοντα Σύμβουλο του Ομίλου Κυριακίδη για την αντεργατική και προκλητική συμπεριφορά, που έχει επιδείξει.

Ο Όμιλος εξακολουθεί να μην καταβάλει τις δεδουλευμένες αποδοχές των μηνών Ιουνίου, Ιουλίου, Αυγούστου των δημοσιογράφων, διοικητικών υπαλλήλων, τεχνικών τύπου και φωτορεπόρτερ, που εργάζονται στις εφημερίδες «ESPRESSO» και «ATHENS NEWS», το ραδιοφωνικό σταθμό « FLASH» και την ιστοσελίδα «espressonews . gr». Επιπλέον, δεν ανταποκρίθηκε στις προσκλήσεις των Σωματείων για μία συνάντηση την ίδια ώρα που με ανακοίνωσή του προανήγγειλε περαιτέρω μείωση των αποδοχών με το πρόσχημα διαρθρωτικών αλλαγών και επικαλούμενος την Π.Υ.Σ 6/28.2.2012.

Στο εξώδικο επισημαίνεται, ότι η παραπάνω Π.Υ.Σ κρίθηκε αντισυνταγματική με την υπ΄αρίθμ. 24/2012 του Μονομελούς Πρωτοδικείου Χαλκιδικής και ως εκ τούτου είναι άκυρη, δεν παράγει έννομα αποτελέσματα και δεν μπορεί ο κ. Κυριακίδης να την επικαλείται ως άλλοθι των αντεργατικών και προκλητικών ενεργειών του.

Οι Ενώσεις δήλωσαν προς τον κ. Κυριακίδη, ότι δεν πρόκειται να δεχθούν και θα αντιδράσουν σε κάθε απόπειρα μείωσης των αποδοχών πολύ δε περισσότερο, όταν γι’ αυτή τη μείωση γίνεται επίκληση αντισυνταγματικών διατάξεων.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Tuesday, September 25, 2012 (Archive on Tuesday, October 2, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.