Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΨΗΦΙΣΜΑ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ

Παρασκευή, 12 Οκτωβρίου 2012

 

 

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

 

            Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. ενέκρινε ομόφωνα  ψήφισμα, με το οποίο καλεί τους βουλευτές όλων των κομμάτων να υπερψηφίσουν την πρόταση νόμου του ΚΚΕ που κατέθεσε στις 12 Ιούλη στη Βουλή, για την «Κατάργηση των μνημονίων, του μεσοπρόθεσμου πλαισίου δημοσιονομικής στρατηγικής 2012 – 2015, των εφαρμοστικών τους νόμων και  καταγγελία των δανειακών συμβάσεων που έχουν ως προαπαιτούμενο την εφαρμογή των μνημονίων».

          Αυτήν την πρόταση νόμου έχει υποχρέωση  να την υποστηρίξει κάθε εργαζόμενος, που θέλει να υψώσει τη φωνή του ενάντια στα νέα ολέθρια μέτρα που φέρνουν κυβέρνηση  και Ευρωπαϊκή Ένωση,  καταδικάζοντας τους  εργαζόμενους και τα λαϊκά στρώματα, μόνιμα στη χρεοκοπία και στην εξαθλίωση.

          Η κατάργηση των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας  και η εξατομίκευση του θεσμικού εργασιακού πλαισίου, καταργούν ουσιαστικά κάθε εργασιακό δικαίωμα και οδηγούν τους εργαζόμενους σε συνθήκες εργασίας πλήρους υποταγής στα συμφέροντα της εργοδοσίας.

          Η λαϊκή απαίτηση για κατάργηση των μνημονίων, της δανειακής σύμβασης και των εφαρμοστικών νόμων μπορεί να γίνει βήμα λαϊκής χειραφέτηση και να μπει τέλος στις οδυνηρές για το λαό θυσίες.

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Friday, October 12, 2012 (Archive on Friday, October 19, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.