Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΣΗΜΕΡΑ, ΣΑΒΒΑΤΟ ΩΡΑ 16.00, Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΣΤΟ ΤΙΤΑΝΙΑ

  Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, καλεί τα μέλη του σε τακτική γενική συνέλευση το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 16.00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ, επισημαίνοντας ότι οι γενικές συνελεύσεις και η εκλογική διαδικασία είναι τα κύρια στοιχεία που νομιμοποιούν τις δημοσιογραφικές ενώσεις.

           Τονίζει δε ότι στις μέρες μας που όλα αμφισβητούνται, θα πρέπει η συμπεριφορά των εργαζομένων  να μην αφήνει το παραμικρό περιθώριο για οποιαδήποτε αμφισβήτηση και να διαφυλάττει με κάθε μέσο το κύρος, την υπόσταση και τη λειτουργία της Ε.Π.Η.Ε.Α.

            Η παρουσία και η συμμετοχή όλων στην Τακτική Γενική Συνέλευση της ΕΠΗΕΑ, πέρα από καταστατική υποχρέωση, σε αυτές τις δύσκολες μέρες της βαθιάς κρίσης, αποκτά ξεχωριστή σημασία, όχι μόνο για τα μέλη της ΕΠΗΕΑ αλλά και  για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ. Η απαρτία στη συνέλευση θα προστατεύσει την ΕΠΗΕΑ από δικαστικές περιπέτειες και από αδυναμία λήψης αποφάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου. Επίσης η μαζική παρουσία των μελών θα ενισχύσει το νέο Δ.Σ. στην  υπεράσπιση των εργασιακών και ασφαλιστικών δικαιωμάτων, όπως και στην υπεράσπιση του Αγγελιοσήμου και του ΕΔΟΕΑΠ.

Η συμμετοχή όλων είναι υποχρέωση για την ισχυροποίηση του σωματείου μας και  την αντίσταση ενάντια στη λαίλαπα που διαλύει  τον κοινωνικό και οικογενειακό ιστό, πλήττοντας συνταξιούχους  και εργαζόμενους.


Posted on Saturday, December 8, 2012 (Archive on Saturday, December 15, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.