Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΤΑΠ -ΜΜΕ, ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝ. ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ

 

Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Δ.Σ. της Ε.Π.Η.Ε.Α. ενημερώνει τους ανέργους και σε επίσχεση εργασίας συναδέλφους ότι, την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου 2012, ο υπουργός Εργασίας ενέκρινε – κατόπιν σχετικής εισήγησης του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ-την καταβολή έκτακτης οικονομικής ενίσχυσης, εν όψει των εορτών των Χριστουγέννων και του νέου έτους, στους ανέργους και στους συναδέλφους που βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και η επιδότησή τους έληξε στο τελευταίο 7μηνο πριν το Δεκέμβριο του 2012 (δηλαδή μέσα στους μήνες Μάιο, Ιούνιο, Ιούλιο, Αύγουστο, Σεπτέμβριο, Οκτώβριο ή Νοέμβριο του 2012) και παραμένουν άνεργοι μέχρι σήμερα.

Η εν λόγω οικονομική ενίσχυση θα καταβληθεί μετά την 7η Ιανουαρίου 2013, με πίστωση των τραπεζικών λογαριασμών των ανέργων που τη δικαιούνται.

Οι άνεργοι και σε επίσχεση εργασίας συνάδελφοί μας που έχουν τις παραπάνω προϋποθέσεις, θα κληθούν από την αρμόδια υπηρεσία του ΕΤΑΠ-ΜΜΕ για να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους, δηλώνοντας υπευθύνως ότι παραμένουν άνεργοι μέχρι σήμερα.

Ωστόσο- για την επίσπευση της διαδικασίας- από την Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2012, μπορούν να προσέρχονται στο ΕΤΑΠ-ΜΜΕ (γραφείο 105 στον 1ο όροφο), για την υποβολή της αίτησης-δήλωσης τους.

Με τις θερμότερες ευχές μας για μια καλή χρονιά,

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Sunday, December 23, 2012 (Archive on Sunday, December 30, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.