Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΣΕΠΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΦ."ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

                                                                ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                       Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την ιδιοκτησία της εφημερίδας ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ, η οποία εκβιαστικά επέβαλε στα μέλη μας, νέες ατομικές συμβάσεις εργασίας, με όρους διαφορετικούς αυτών των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας και ειδικότερα, με σημαντική μείωση των μισθών τους.

                 Συγκεκριμένα,  η εργοδοσία άσκησε πίεση, με την απειλή απόλυσης στους εργαζομένους διοικητικούς υπαλλήλους, δημοσιογράφους και τεχνικούς, προκειμένου να υπογράψουν καταχρηστικές τροποποιητικές ατομικές συμβάσεις εργασίας, με περαιτέρω μείωση των αποδοχών τους, ακόμη και στους ιδιαίτερα χαμηλά αμειβόμενους. Μάλιστα, οι ατομικές αυτές συμβάσεις είναι οι δεύτερες κατά σειρά που καλούνται να υπογράψουν οι εργαζόμενοι. Η εργοδότρια εταιρεία, εκμεταλλευόμενη την ανασφάλεια των εργαζομένων όσο αφορά στην διατήρηση των θέσεων εργασίας, ζήτησε  απ’ αυτούς να υπογράψουν και να συναινέσουν ουσιαστικά στις μειώσεις αυτές.

             Επειδή οι πράξεις της εταιρείας παρεκκλίνουν από τα νόμιμα όρια, οι ενώσεις απευθύνθηκαν με καταγγελία στο ΣΕΠΕ, ζητώντας όλες τις νόμιμες ενέργειες για την προστασία όλων των εργαζομένων, από την εκδικητική συμπεριφορά της εργοδοσίας.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Monday, July 8, 2013 (Archive on Monday, July 15, 2013)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.