Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ 2013

Αθήνα 10 Δεκεμβρίου 2013

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

        Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ ενημερώνει τα μέλη της Ενώσεως που είναι άνεργα ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και δεν επιδοτούνται από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ, ότι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ενόψει των Χριστουγέννων.

        Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης ορίζεται φέτος στα 400,00 ευρώ. Επιπλέον 100,00 ευρώ θα δοθούν για κάθε προστατευόμενο παιδί του δικαιούχου.

Οι προϋποθέσεις για τη λήψη του βοηθήματος είναι οι εξής:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

  • Συνάδελφοι οι οποίοι είναι άνεργοι ή σε επίσχεση εργασίας από την 1/1/2009 (5ετία) και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Συνάδελφοι οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2013 και βεβαιώνουν με υπεύθυνη Δήλωση ότι το οικογενειακό εισόδημά τους για το τρέχον έτος δεν υπερβαίνει τα 25.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.
  • Συνάδελφοι που είναι απλήρωτοι τουλάχιστον 6 μήνες και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από εργοδότες οι οποίοι ανέστειλαν τη λειτουργία του μέσου ή αδιαφορούν για την πληρωμή των συναδέλφων.

ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

  • Όσοι συνάδελφοι έμειναν άνεργοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους και το επίδομα Χριστουγέννων.
  • Όσοι συνάδελφοι είναι περισσότερο από 5 έτη άνεργοι.
  • Όσοι συνάδελφοι έχουν λάβει από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΕΠΗΕΑ περισσότερα από 5.000 ευρώ.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία της Ένωσης τα κάτωθι:

  • Αίτηση χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης (Για την εκτύπωση της πατήστε εδώ)
  • Εκκαθαριστικό σημείωμα  της φορολογικής τους δήλωσης για το έτος 2012.
  • Αντίγραφο της απόφασης του ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας από το οποίο θα προκύπτει ότι η επιδότηση έχει λήξει.
  • Υπεύθυνη δήλωση ότι το τρέχον έτος το οικογενειακό τους εισόδημα δε θα υπερβαίνει τα  25.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2013 και θα βεβαιώσουν με Υπ. Δήλωση ότι, βάσει του εισοδήματός τους, είναι δικαιούχοι του βοηθήματος Χριστουγέννων, δεσμεύονται  να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα του οικ. έτους 2014 για τον απαραίτητο έλεγχο από τις υπηρεσίες.

         Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία της ΕΠΗΕΑ (Βουκουρεστίου 36, 3ος όροφος) έως και την Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013 τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να σταλούν τα παραπάνω στοιχεία μέσω email (epiea@otenet.gr) ή  μέσω fax στο 2103605502.

Το βοήθημα θα αρχίσει να καταβάλλεται από τη Δευτέρα, 23 Δεκεμβρίου 2013.

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΠΑΣ

 


Posted on Wednesday, December 11, 2013 (Archive on Wednesday, December 18, 2013)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.