Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΙΣ 13/11/2005

 

Αθήνα, 7 Νοεμβρίου 2005
Συνάδελφε,
Την Κυριακή 13 Νοεμβρίου και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ συγκαλούμε για δεύτερη φορά την αναβληθείσα – λόγω έλλειψης απαρτίας - ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΠΗΕΑ.
Σε αυτήν τη Συνέλευση η συμμετοχή σου είναι καθοριστική. Από σένα θα εξαρτηθεί η πραγματοποίησή της και η λήψη αποφάσεων για την Ένωσή μας. Από σένα εξαρτάται η πορεία και η απρόσκοπτη λειτουργία της ΕΠΗΕΑ.
Οι μέρες που έρχονται θα είναι πολύ δύσκολες. Οι εργοδότες γίνονται όλο και περισσότερο επιθετικοί. Οι εργαζόμενοι έρχονται καθημερινά αντιμέτωποι με την άγρια επίθεση της εργοδοσίας στις εργασιακές σχέσεις και στις συνθήκες εργασίας. Καθημερινά έχουμε απολύσεις συναδέλφων. Σύνηθες είναι το φαινόμενο της μείωσης της προσωπικότητας συναδέλφων μας και η κατάχρηση του διευθυντικού δικαιώματος. Βάλλονται βάναυσα κεκτημένα δικαιώματά μας: το ωράριο εργασίας, το συνταξιοδοτικό, το αγγελιόσημο κ.ά. Οι χαμηλές αυξήσεις των μισθών και των συντάξεων συρρικνώνουν το πραγματικό μας έσοδο.
Για την αντιμετώπιση όλων αυτών ένας είναι ο δρόμος. Η κοινή αντιμετώπιση, ο κοινός αγώνας, οι κοινές δράσεις και ενέργειες και προπαντός η ενεργή συμμετοχή σου στα δρώμενα της ΕΠΗΕΑ.
Η παρουσία σου και η ενεργή συμμετοχή σου στη Συνέλευση θα μας δώσει δύναμη, θα αντλήσουμε το θάρρος για τη συνέχιση της αγωνιστικής μας δράσης, για τη διεκδίκηση καλύτερων όρων και αμοιβών και εργασίας, κατά την διάρκεια των διαπραγματεύσεων, τις επόμενες ημέρες, των συλλογικών συμβάσεων εργασίας του κλάδου μας.
Όλοι λοιπόν στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΗΕΑ.
Το Διοικητικό Συμβούλιο

Posted on Monday, November 7, 2005 (Archive on Monday, November 14, 2005)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.