Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Η ΕΠΗΕΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΜΑΧΗΤΙΚΟ ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΤΙΣ 6/9/2014

Αθήνα, 1 Σεπτεμβρίου 2014

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

To Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ, στηρίζει την απόφαση της ΠΟΕΠΤΥΜ και των άλλων Ομοσπονδιών του κλάδου, για την αγωνιστική συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην ενημέρωση, στο εργατικό συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014, στη Θεσσαλονίκη, με αφορμή την παρουσία του Πρωθυπουργού στα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Με αφορμή εξάλλου, τα τελευταία νομοθετήματα –κατ’ εντολή των βαρόνων των media-που πέρασε εν κρυπτώ η κυβέρνηση κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού και που ισοπεδώνουν οριστικά πλέον το ασφαλιστικό μας σύστημα και τα εργασιακά δικαιώματα, το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ δηλώνει για άλλη μια φορά την πάγια θέση του για:

• κοινή αγωνιστική ετοιμότητα, 

• επαγρύπνηση και δράση για την επαναλειτουργία της ΕΡΤ, 

• την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας, 

• τη διασφάλιση της βιωσιμότητας των ασφαλιστικών οργανισμών του κλάδου, 

• την αντιμετώπιση του προβλήματος της ανεργίας και την ανακούφιση των διαρκώς αυξανομένων ανέργων, αλλά και των τύποις εργαζομένων σε πολλά ΜΜΕ, που παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες 

Το καθεστώς της τραγικής ανασφάλειας που επικρατεί στους χώρους δουλειάς, με νέες απολύσεις, υποχρεωτικές ατομικές συμβάσεις, συνεχείς μειώσεις αποδοχών και τις αποφασισμένες ήδη συγχωνεύσεις –με συνέπεια την κατάργηση νέων θέσεων εργασίας-, δεν μπορεί να συνεχιστεί. 

Στο παραπάνω πλαίσιο, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ καλεί τα μέλη της Ένωσης να συμμετάσχουν μαζικά και δυναμικά, μαζί με τους υπόλοιπους εργαζόμενους στο χώρο της Ενημέρωσης στο συλλαλητήριο της συμπρωτεύουσας και με ορμητήριο την ΕΤ 3 το Σάββατο 6/9/2014.   

Σημειώνεται ότι για την εξυπηρέτηση των μελών και την πιο ευχερή μετακίνησή τους, έχει ήδη προβλεφθεί η οργάνωση της σχετικής διαδικασίας, με τη δρομολόγηση λεωφορείων που θα αναχωρήσουν από την Αθήνα το πρωί του Σαββάτου 6/9/2014.

Δηλώσεις συμμετοχής στη Γραμματεία της ΠΟΕΣΥ, τηλ. 2103639881. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ

 

  


Posted on Monday, September 1, 2014 (Archive on Monday, September 8, 2014)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.