Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΒΟΗΘΗΜΑ ΑΝΕΡΓΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ 2015

Αθήνα, 27 Νοεμβρίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ        

 Το Διοικητικό συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ ενημερώνει τα μέλη της Ενώσεως που είναι άνεργα ή βρίσκονται σε επίσχεση εργασίας και δεν επιδοτούνται από το ΕΤΑΠ ΜΜΕ, ότι μπορούν να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων.

         Το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης ορίζεται φέτος στα 300€. Επιπλέον 50€ ευρώ θα δοθούν για κάθε προστατευόμενο παιδί του δικαιούχου.

Οι προϋποθέσεις για τη λήψη του βοηθήματος είναι οι εξής:

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

·       Συνάδελφοι οι οποίοι είναι άνεργοι ή σε επίσχεση εργασίας από την 1/1/2011 (5ετία) και το ετήσιο οικογενειακό εισόδημά τους δεν υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

·       Συνάδελφοι οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2015 και βεβαιώνουν με υπεύθυνη Δήλωση ότι το οικογενειακό εισόδημά τους για το τρέχον έτος δεν υπερβαίνει τα 15.000 ευρώ προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

·       Συνάδελφοι που είναι απλήρωτοι τουλάχιστον 6 μήνες και διεκδικούν τα δεδουλευμένα τους από εργοδότες οι οποίοι ανέστειλαν τη λειτουργία του μέσου ή αδιαφορούν για την πληρωμή των συναδέλφων.

ΜΗ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ

·       Όσοι συνάδελφοι έμειναν άνεργοι το τελευταίο χρονικό διάστημα και έλαβαν τις αποζημιώσεις τους και το επίδομα Χριστουγέννων.

·       Όσοι συνάδελφοι είναι περισσότερο από 5 έτη άνεργοι.

·       Όσοι συνάδελφοι έχουν λάβει από το Ταμείο Αλληλοβοηθείας της ΕΠΗΕΑ περισσότερα από 5.000 ευρώ.

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται πρέπει να υποβάλουν στη Γραμματεία της Ένωσης τα κάτωθι:

·       Αίτηση χορήγησης της οικονομικής ενίσχυσης (Για την εκτύπωση της πατήστε εδώ)

·       Εκκαθαριστικό σημείωμα φορολογικού έτους 2014.

·       Αντίγραφο της απόφασης του ΕΤΑΠ ΜΜΕ για τη χορήγηση επιδόματος ανεργίας από το οποίο θα προκύπτει ότι η επιδότηση έχει λήξει.

·       Υπεύθυνη δήλωση ότι το τρέχον έτος το οικογενειακό τους εισόδημα δε θα υπερβαίνει τα  15.000 ευρώ, προσαυξανόμενο κατά 2.000 ευρώ για κάθε παιδί.

Οι συνάδελφοι οι οποίοι έμειναν άνεργοι μέσα στο 2015 και θα βεβαιώσουν με Υπ. Δήλωση ότι, βάσει του εισοδήματός τους, είναι δικαιούχοι του βοηθήματος Χριστουγέννων, δεσμεύονται  να προσκομίσουν το εκκαθαριστικό σημείωμα του φορολογικού έτους 2015 για τον απαραίτητο έλεγχο από τις υπηρεσίες.

         Οι δικαιούχοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση τους, μαζί με τα απαραίτητα δικαιολογητικά, στη Γραμματεία της ΕΠΗΕΑ (Βουκουρεστίου 36, 3ος όροφος) έως και την 11ηνΔεκεμβρίου 2015 τις εργάσιμες ημέρες από τις 8 π.μ. έως τις 3 μ.μ.

Εναλλακτικά, υπάρχει η δυνατότητα να σταλούν τα παραπάνω στοιχεία μέσω email (epiea@otenet.gr).

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                            Ο Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΜΑΡΚΟΣ ΓΚΑΝΑΣ                                 ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΙΠΠΑΣ

  


Posted on Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2015 (Archive on Παρασκευή, 4 Δεκεμβρίου 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.