Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  

Στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν όλα τα μέλη το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα, της συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2016, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, όλων των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, τα ασφαλιστικά Ταμεία, τις Ενώσεις και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC (Αίθουσα “OLYMPIA”) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα (έναντι Στύλων του Ολυμπίου Διός), στις 12 το μεσημέρι.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του ΕΔΟΕΑΠ καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην Γενική Συνέλευση, υπερασπιζόμενοι την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού καθώς και το επίπεδο παροχών και περίθαλψης για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

                

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 


Posted on Δευτέρα, 27 Ιουνίου 2016 (Archive on Δευτέρα, 4 Ιουλίου 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.