Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ

 
Αθήνα, 19 Ιουνίου 2009
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΞΠΡΕΣ
 ΤΕΤΑΡΤΗ 24 ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ
               
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. αποφάσισε την κήρυξη 48ωρης απεργιακής κινητοποίησης   από την Τετάρτη 24 Ιουνίου και ώρα 6π.μ. μέχρι και την Παρασκευή ώρα 6π.μ.τις   στην εφημερίδα ΕΞΠΡΕΣ   με αίτημα την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων, την άμεση απόσυρση κάθε σκέψης  για εκ περιτροπής εργασία και την άμεση καταβολή των εισφορών στα Ασφαλιστικά Ταμεία.
                Η εργοδοσία, παρά τις επανειλημμένες διαμαρτυρίες μας, εξακολουθεί χωρίς ίχνος ευαισθησίας, να μην καταβάλλει τους μισθούς   των εργαζομένων, που παραμένουν για έξη μήνες απλήρωτοι και να μην καταβάλει τις εισφορές στα ασφαλιστικά ταμεία.
                 Σαν να μην έφταναν δε όλα αυτά, τολμάει να θέτει θέμα για εκ περιτροπής εργασία, γεγονός που καταδεικνύει την εκ μέρους της, παντελή έλλειψη σεβασμού προς τους εργαζόμενούς της.
                  Με διαμορφωμένη μια τέτοια κατάσταση, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ και οι εργαζόμενοι, θεωρούμε ότι είναι πλέον υποχρέωση της εργοδοσίας να αποδείξει έμπρακτα – και όχι με υποσχέσεις που μοναδικό σκοπό έχουν την αναστολή των κινητοποιήσεων- τις προθέσεις της, για ουσιαστική επίλυση των προβλημάτων και αποκατάσταση της εργασιακής ειρήνης.
Σε αντίθετη περίπτωση τόσο το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης, όσο και οι εργαζόμενοι, δηλώνουμε κατηγορηματικά ότι είμαστε αποφασισμένοι να κλιμακώσουμε τον αγώνα μας, μέχρι την πλήρη δικαίωση.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Thursday, September 3, 2009 (Archive on Thursday, September 10, 2009)
Posted by host  Contributed by host
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.