Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» ΤΗΣ Ι.ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗΣ ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΛ.ΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΑΝΕΡΓΩΝ ΤΟΥ ΚΛΑΔΟΥ

Αθήνα, 10 Απριλίου 2017

 

Δ Ε Λ Τ Ι Ο   Τ Υ Π Ο Υ 

 

Η συμφωνία για τη στήριξη των οικογενειών των εργαζόμενων στο χώρο του Τύπου για έναν ακόμη χρόνο, υπεγράφη, την Πέμπτη, 23 Μαρτίου, στα γραφεία της Αρχιεπισκοπής, παρουσία του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου κ.κ. Ιερώνυμου.

Συγκεκριμένα, υπεγράφη το «Σύμφωνο Συναντίληψης και Συνεργασίας», μεταξύ του Φιλανθρωπικού Οργανισμού της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «ΑΠΟΣΤΟΛΗ», των Ενώσεων και των ΕΛ.ΤΑ., με δωδεκάμηνη ισχύ (από τις 23/3/2017 έως τις 23/3/2018) και αντικείμενο την ενίσχυση των ανέργων δημοσιογράφων τεχνικών, διοικητικού προσωπικού καθώς και οικογενειών τους, σε θέματα διατροφής και σίτισης,  με την παροχή τριακοσίων (300) δεμάτων τροφίμων μηνιαίως.

 

Το Σύμφωνο υπεγράφη από τον Γενικό Διευθυντή της «ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ» κ. Κωστή Δήμτσα, την Πρόεδρο και τον Διευθύνοντα Σύμβουλο των ΕΛ.ΤΑ. κ.κ. Ευφροσύνη Σταυράκη και Ιωάννη Ζαρολιάγκη και τους Προέδρους των Διοικητικών Συμβουλίων της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ.

Η συνολική πρωτοβουλία θα εξακολουθήσει να γίνεται πράξη με την ευγενική χορηγία των ΕΛ.ΤΑ., τα οποία αναλαμβάνουν τη δωρεάν αποστολή των δεμάτων.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

  


Posted on Δευτέρα, 10 Απριλίου 2017 (Archive on Δευτέρα, 17 Απριλίου 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.