Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα, 28 Ιουνίου 2017

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  

Στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. την Τρίτη 4 Ιουλίου 2017, ημέρα πραγματοποίησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ. 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν όλα τα μέλη το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα, της συμμετοχής στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ της Τρίτης, 4 Ιουλίου 2017, ημέρα πραγματοποίησης της Ετήσιας Τακτικής Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, όλων των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, τα ασφαλιστικά Ταμεία, τις Ενώσεις και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC, Αίθουσα “OLYMPIA”, (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), στις 12 το μεσημέρι.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του ΕΔΟΕΑΠ καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, υπερασπιζόμενοι την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού καθώς και το επίπεδο παροχών και περίθαλψης για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

                

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 


Posted on Wednesday, June 28, 2017 (Archive on Wednesday, July 5, 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.