Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Ο ΟΑΕΔ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ “ΔΟΛ”

 Αθήνα 13 Φεβρουαρίου 2018

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Ο ΟΑΕΔ ΘΑ ΧΟΡΗΓΗΣΕΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΦΕΡΕΓΓΥΟΤΗΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥ “ΔΟΛ”

 

          Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ ενημερώνει ότι το σύνολο των εργαζομένων του “ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΥ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΛΑΜΠΡΑΚΗ Α.Ε” θα λάβουν το επίδομα αφερεγγυότητας από τον ΟΑΕΔ.

 

          Αναλυτικά ο ΟΑΕΔ και παρά την αρχική αρνητική θέση, έκανε δεκτούς τους νομικούς ισχυρισμούς που προβάλαμε εγγράφως με αριθμό πρωτοκόλλου 73424/24.10.2017 υπόμνημα και έκρινε ότι οι εργαζόμενοι της “ΔΟΛ ΑΕ”, που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης, πληρούν το σύνολο των προϋποθέσεων και δικαιούνται να λάβουν την παροχή της αφερεγγυότητας.

 

          Κατά συνέπεια το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα ο ΟΑΕΔ αφού επεξεργαστεί το σύνολο των αιτήσεων που έχουν κατατεθεί θα καταβάλει στους εργαζόμενους τη σχετική παροχή.

 

          Σημειωτέο ότι είναι η πρώτη φορά που χορηγείται η παροχή της αφερεγγυότητας σε εργαζομένους εταιρείας που τέθηκε σε καθεστώς ειδικής διαχείρισης.

 

          Παράλληλα ανοίγει ο δρόμος για να πάρουν οι εργαζόμενοι του ΔΟΛ και την έκτακτη οικονομική βοήθεια των χιλίων ευρώ που έχουν αιτηθεί οι ΕΝΩΣΕΙΣ για όσους απολύθηκαν από τον ειδικό διαχειριστή.        

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Tuesday, February 13, 2018 (Archive on Tuesday, February 20, 2018)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.