Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ 

ΤΡΙΤΗ 6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2018

 

            Ο ΕΔΟΕΑΠ , σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ» και με την υποστήριξη της Διοίκησης του ΠΣΑΤ , διοργανώνει την Τρίτη 6 Μαρτίου 2018 από τις 10.00 – 14.00 , εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» του κτιρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.

            Ο ΕΔΟΕΑΠ, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο θεσμό και ευαισθητοποιεί τους ασφαλισμένους για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας που είναι μια πράξη ανθρωπισμού και απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας. Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, δεν λύνει το πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί επαρκές απόθεμα, είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος. Υπενθυμίζουμε ότι ο εθελοντής αιμοδότης δικαιούται  αίμα σε ώρα προσωπικής ή οικογενειακής ανάγκης.      

Η αιμοδοσία είναι μια απλή διαδικασία και διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά. (Δείτε συνημμένα οδηγίες  για τον υποψήφιο αιμοδότη).

Καθ΄ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας στον ΕΔΟΕΑΠ , η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ, με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες.  Σε περίπτωση που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν  μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το  ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30  για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ .

Σας επισημαίνουμε ότι κατά την προσέλευση, είναι απαραίτητο κάθε εθελοντής αιμοδότης να γνωρίζει τον ΑΜΚΑ του.

Συνάδελφοι, σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε για άλλη μια φορά  σε αυτό το κάλεσμα. Δίνουμε αίμα γιατί μας περισσεύει αγάπη.

 

            ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Δ.Σ. 

H ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Δ.Σ.

ΝΙΚΟΣ ΚΑΡΟΥΤΖΟΣ

ΑΝΤΖΥ ΣΤΑΘΑΤΟΥ

 

 


Posted on Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2018 (Archive on Παρασκευή, 2 Μαρτίου 2018)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.