Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

Ε Θ Ε Λ Ο Ν Τ Ι Κ Η  Α Ι Μ Ο Δ Ο Σ Ι Α   Σ Τ Ο Ν  Ε Δ Ο Ε Α Π

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΜΑΡΤΙΟΥ 2019

  

Ο ΕΔΟΕΑΠ , σε συνεργασία με το Γενικό Νομαρχιακό Νοσοκομείο Αθηνών «ΕΛΠΙΣ» και με την υποστήριξη της Διοίκησης του ΠΣΑΤ , διοργανώνει την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019 από τις 10.00–14.00 , εθελοντική αιμοδοσία στην Αίθουσα Εκδηλώσεων «ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΡΟΥΣΣΟΥ» του κτιρίου της οδού Σισίνη 18 και Ηριδανού, στον ­­­­1ο όροφο.

Ο ΕΔΟΕΑΠ, αποδεικνύει έμπρακτα τη στήριξή του στο θεσμό και ευαισθητοποιεί τους ασφαλισμένους για τη σημασία της εθελοντικής αιμοδοσίας που είναι απόδειξη κοινωνικής ευαισθησίας προς τους συνανθρώπους μας. Η αιμοδοσία άλλωστε, είναι μια απλή διαδικασία που διαρκεί μόνο 8 -10 λεπτά . Η προσφορά αίματος μόνο σε έκτακτη ώρα, δεν λύνει το πρόβλημα. Για να εξασφαλιστεί επαρκές απόθεμα, είναι αναγκαία η εθελοντική και συστηματική προσφορά αίματος .

Καθ΄όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας στον ΕΔΟΕΑΠ , η κινητή μονάδα του ΕΛΠΙΣ, με το ειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό θα υποστηρίζει τους εθελοντές αιμοδότες. Σας επισημαίνουμε ότι κατά την προσέλευσή σας στην αιμοδοσία , είναι απαραίτητο να γνωρίζετε τον ΑΜΚΑ σας. 

Σε περίπτωση ωστόσο που κάποιος υποψήφιος αιμοδότης δεν  μπορεί να δώσει αίμα κατά την ημέρα που έχει οριστεί η αιμοδοσία, έχει τη δυνατότητα να επισκέπτεται το  ΚΕΝΤΡΟ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ του Γ.Ν.Ν.Α. ΕΛΠΙΣ (Δημητσάνης 7, Αμπελόκηποι) από Δευτέρα –Παρασκευή 08.30-15.30  για να προσφέρει αίμα υπέρ της Τράπεζας Αίματος του ΕΔΟΕΑΠ . 

 

  Συνάδελφοι, σας καλούμε όλους να ανταποκριθείτε σε αυτό το κάλεσμα αλληλεγγύης και ανθρωπισμού.  

 

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                               Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

ΣΤΑΥΡΟΣ ΚΑΠΑΚΟΣ                            ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΥΜΠΙΑΣ

  


Posted on Wednesday, February 27, 2019 (Archive on Wednesday, March 6, 2019)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.