Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΜΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ

 

Το πρόγραμμα «Ανάπτυξη Δεξιοτήτων Επικοινωνίας και Διαχείρισης ΜΜΕ στο Ψηφιακό Περιβάλλον των Ιδιωτικών ή των Δημόσιων Οργανισμών και ΟΤΑ» είναι δομημένο στην βάση δύο κατευθύνσεων, ώστε ο εκπαιδευόμενος να επιλέξει την κατάλληλη κατεύθυνση για εκείνον, έχοντας ως γνώμονα τις ιδιαίτερες ανάγκες του εργασιακού του περιβάλλοντος. Οι δύο κατευθύνσεις που προσφέρονται είναι οι εξής: 

  • ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΨΗΦΙΑΚΩΝ ΜΜΕ ΚΑΙ DIGITAL MARKETING.
  • ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΜΜΕ ΣΤΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΩΝ ΚΑΙ ΟΤΑ.

Το πρόγραμμα είναι ετήσιας διάρκειας και για τις δύο κατευθύνσεις  (475 ώρες /36 εβδομάδες) και πραγματοποιείται με τον συνδυασμό σύγχρονης και ασύγχρονης τηλε-κατάρτισης.  Παρέχεται αποκλειστικά εξ αποστάσεως, ώστε ο εκπαιδευόμενος να μπορεί να μελετά τις ημέρες και τις ώρες που τον διευκολύνουν.

Τα δίδακτρα για το σύνολο του προγράμματος ανέρχονται στα 550 ευρώ, επί των οποίων   παρέχονται ειδικές εκπτώσεις για τις ομαδικές εγγραφές (άνω των τριών ατόμων) καθώς και για ειδικές κατηγορίες εκπαιδευόμενων. Η έναρξη των μαθημάτων θα γίνει στις 15/10/2019.

Οι συμμετέχοντες θα λάβουν Πιστοποιητικό ΚΕΔΙΒΙΜ Πανεπιστημίου Πελοποννήσου. 

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα, τις θεματικές ενότητες, το Πιστοποιητικό Επιμόρφωσης, τον τρόπο καταβολής των διδάκτρων και τις προβλεπόμενες εκπτώσεις, παρέχονται στην ιστοσελίδα του προγράμματος του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου: https://digitalcommunication.uop.gr . 

Επιστημονική Υπεύθυνη Προγράμματος 

Παναγιώτα Ι. Αντωνοπούλου

Αναπλ. Καθηγήτρια Πανεπιστημίου Πελοποννήσου 


Posted on Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου 2019 (Archive on Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.