Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ "INTIME & INTIME NEWS"

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ
ENΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΑΣ
ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΥ
ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΟΣ


ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

 

ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΊΟΥ ΙΝΤΙΜΕ & INTIMENEWS

 

ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΗΣ ΑΠΟΛΥΣΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΦΩΤΟΓΡΑΦΟΥ

 

Τα Δ.Σ. των Συνεργαζομένων Ενώσεων στο χώρο του Τύπου και των ΜΜΕ, καταδικάζουν απερίφραστα την απαράδεκτη, εκδικητική και απρόκλητη απόλυση εργαζομένου φωτογράφου από την  ιδιοκτησία του πρακτορείου ΙΝΤΙΜΕ και INTIMENEWS,  απλά και μόνο επειδή διεκδίκησε  από την επιχείρηση την κάλυψη των δυσβάσταχτων εξόδων κίνησης για τις ανάγκες της εργασίας του πρακτορείου.

Οι εργαζόμενοι στο πρακτορείο ΙΝΤΙΜΕ και INTIMENEWS, χωρίς να εξαιρούνται και όσοι συνάδελφοί τους φωτορεπόρτερ εργάζονται σε ιδιωτικά πρακτορεία, με προσήλωση και επιμονή υπηρετούν τις δύσκολες και απαιτητικές ανάγκες του φωτορεπορτάζ, έχοντας να αντιμετωπίσουν πέρα από τα προβλήματα που προκύπτουν στην καθημερινότητα της εργασίας τους και την οικονομική επιβάρυνση των εξόδων κίνησης (πληρωμή των καυσίμων και της φθοράς των ιδιόκτητων μέσων μεταφοράς αλλά και του ιδιόκτητου φωτογραφικού υλικού).

Τους τελευταίους μήνες μάλιστα με την δραματική αύξηση της τιμής της βενζίνης, αλλά και τη γενικότερη αύξηση των τιμών, το κόστος είναι δυσβάσταχτο με αποτέλεσμα  οι εργαζόμενοι να αδυνατούν να ανταπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων με αφορμή τη νέα αυτή εργοδοτική αυθαίρετη και εκδικητική ενέργεια από την ιδιοκτησία του πρακτορείου ΙΝΤΙΜΕ και INTIMENEWS, δηλώνουν:

την έμπρακτη στήριξη και συμπαράστασή τους στους εργαζόμενους του πρακτορείου που αγωνίζονται για την ανάκληση της απόφασης-απόλυσης  του συναδέλφου, ο οποίος ήταν και αυτός που μετέφερε στην ιδιοκτησία τα αιτήματα και των υπόλοιπων συναδέλφων του. Είμαστε αλληλέγγυοι στον αγώνα τους για τη δικαίωσή του, την καταβολή των δεδουλευμένων που έχει απωλέσει το διάστημα της απόλυσής  του  και την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων των εργαζομένων του πρακτορείου.
την πάγια και αμετάκλητη θέση του κλάδου για την υπεράσπιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας που πλήττονται κατάφωρα από παρόμοιες πρακτικές εργοδοτικής αυθαιρεσίας.

Τα Δ.Σ. των Ενώσεων

  


Posted on Wednesday, May 11, 2022 (Archive on Wednesday, May 18, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.