Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΝΕΑ 4ΩΡΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ ΑΠΕ-ΜΠΕ

 

Αθήνα, 26 Ιουλίου 2022

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΠΗΕΑ και της ΕΠΗΕΘ, αποφάσισαν την κήρυξη νέας 4ωρης στάσης εργασίας την Τετάρτη 27/7/2022 από τις 10:00 π.μ.  έως τις 02:00 μ.μ. όλων των μελών μας που εργάζονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Η  Κυβέρνηση εξακολουθεί να  αδιαφορεί για το πρόβλημα  που εδώ και χρόνια υπάρχει σε βάρος των διοικητικών υπαλλήλων του ΑΠΕ-ΜΠΕ. Συνεχίζουμε τον αγώνα μας για τη βελτίωση των μισθών των μελών μας που εργάζονται στο ΑΠΕ-ΜΠΕ με νομοθετική ρύθμιση και συγκεκριμένα την υπαγωγή τους στην ΚΥΑ που αφορά τους όρους αμοιβής των συναδέλφων τους δημοσιογράφων εργαζομένων στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων,  ένα δίκαιο και πάγιο αίτημά μας.

Δεν μπορούμε να απεμπολήσουμε το δικαίωμά μας να διαπραγματευόμαστε για  μισθολογικές αυξήσεις και ζητάμε επιτέλους την άρση των μνημονιακών νομοθετικών περιορισμών και την υπογραφή ενιαίας ΣΣΕ με θεσμικούς και οικονομικούς όρους, πολλώ μάλλον μετά τη λήξη της ενισχυμένης εποπτείας και της ισχυρής σύστασης της Ε.Ε. για ρύθμιση των εργασιακών σχέσεων με ΣΣΕ, ως στοιχειώδες ανάχωμα στη νέα κρίση.

Ζητάμε άμεσα διάλογο με τους αρμόδιους Κυβερνητικούς παράγοντες, για τη λύση των δίκαιων και πάγιων αιτημάτων μας.

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων

 

 


Posted on Tuesday, July 26, 2022 (Archive on Tuesday, August 2, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.