Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΕΝΩΣΕΙΣ ΧΑΙΡΕΤΙΖΟΥΝ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΤΗΣ 9ης ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΜΕ

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ – ΗΠΕΙΡΟΥ – ΝΗΣΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ-ΣΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ & ΕΥΒΟΙΑΣ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

 Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου  2022

 

Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η 

Οι Ομοσπονδίες και οι δημοσιογραφικές Ενώσεις όλης της χώρας χαιρετίζουμε την μεγάλη συμμετοχή όλων των εργαζομένων στην γενική απεργία της 9ης Νοεμβρίου. Οι εργαζόμενοι στα ΜΜΕ ένωσαν τη φωνή τους με όλους τους εργαζόμενους και έστειλαν ηχηρό μήνυμα για αποκατάσταση των εργασιακών σχέσεων με επαναφορά των Συλλογικών Συμβάσεων και μέτρα που θα δώσουν πραγματικές λύσεις στην οικονομική καταρράκωση που βιώνει το σύνολο του πληθυσμού.

Οι μεγάλες πορείες στην Αθήνα και την υπόλοιπη Ελλάδα έδωσαν στίγμα αγώνα για εργασιακή αξιοπρέπεια και υπεράσπιση των αρχών της δημοκρατίας, της ισότητας, της δικαιοσύνης. Η αξιόπιστη και ελεύθερη ενημέρωση αποτελεί, άλλωστε, ακρογωνιαίο λίθο της δημοκρατικής λειτουργίας. 

Η συμμετοχή των εργαζομένων στα ΜΜΕ στην απεργία ήταν συντριπτική,  αποδεικνύοντας ότι η δημοσιογραφία είναι κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας, την οποία και πρέπει να υπηρετεί. 

Καλούμε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης έντυπα, ηλεκτρονικά και ψηφιακά να προβάλλουν την Πέμπτη με εκτενή ρεπορτάζ την απεργία και τα αιτήματά της καθώς και τις μεγάλες πορείες στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τις άλλες μεγάλες πόλεις της χώρας. Η προβολή της μεγάλης συμμετοχής στην απεργία καθώς και των αιτημάτων της είναι όπλο υπέρ του κοινού στόχου και ιερό καθήκον της δημοσιογραφικής αποστολής.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ

 


Posted on Thursday, November 10, 2022 (Archive on Thursday, November 17, 2022)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.