Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΗΕΑ 11-14/4/2024

 

Αθήνα, 29/03/2024 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΕΚΛΟΓΕΣ Ε.Π.Η.Ε.Α.

ΠΕΜΠΤΗ 11 Απριλίου έως και Κυριακή 14 Απριλίου 2024

Διά ζώσης και με ηλεκτρονική ψηφοφορία

 

Συνάδελφοι, 

Οι Αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των υπολοίπων τακτικών οργάνων της ΕΠΗΕΑ και των αντιπροσώπων για το 10ο Συνέδριο της ΠΟΕΠΤΥΜ, θα πραγματοποιηθούν από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024. 

 Οι Αρχαιρεσίες θα διεξαχθούν με δύο τρόπους: a) δια ζώσης και β) για όσους το επιλέξουν, εξ αποστάσεως- ηλεκτρονική ψηφοφορία, ήτοι αναλυτικά: 

Α. Δια ζώσης, από τις 8.00 π.μ μέχρι τις 8.00 μ.μ στα γραφεία της Ε.Π.Η.Ε.Α. -  Βουκουρεστίου 36 - 3ος όροφος.

Β. Για όσους  επιλέξουν την  εξ αποστάσεως – ηλεκτρονική ψηφοφορία   από τις 8.00 π.μ μέχρι τις 8.00 μ.μ και θα ακολουθηθεί η εξής διαδικασία: 

  1. Τα μέλη που επιθυμούν να ψηφίσουν εξ αποστάσεως – ηλεκτρονική ψηφοφορία- πρέπει να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή 05 Απριλίου 2024, αποστέλλοντας email στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ΕΠΗΕΑ epiea@otenet.gr προκειμένου να διαμορφωθεί ο σχετικός κατάλογος της ψηφιακής κάλπης και να αποφευχθεί κάθε ενδεχόμενο διπλοψηφίας. 

Το κείμενο δήλωσης προτίμησης για ηλεκτρονική ψηφοφορία θα είναι το εξής:

«Ονοματεπώνυμο, πατρώνυμο, επιθυμώ να ψηφίσω ηλεκτρονικά στις επερχόμενες εκλογές της ΕΠΗΕΑ, μέσω της πλατφόρμας E-VOTING της εταιρείας PRUDENTIAL και το email μου είναι:*……………………………. (*συμπληρώνετε το email σας)». 

  1. Στη συνέχεια, τα μέλη θα λάβουν μήνυμα από το email της ΕΠΗΕΑ, ότι η δήλωση προτίμησης τους για τη συμμετοχή τους, αποκλειστικά με ηλεκτρονικό τρόπο, στις επερχόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ της ΕΠΗΕΑ, κατεγράφη επιτυχώς. 

3.    Όσα μέλη δηλώσουν ότι θα ψηφίσουν ηλεκτρονικά, θα έχουν πρόσβαση στο πληροφοριακό σύστημα που θα χρησιμοποιηθεί, μέσω του μοναδικού link ανά χρήστη, που θα τους δοθεί από την εταιρεία, για την είσοδό τους στην ψηφιακή κάλπη. Έτσι, εξασφαλίζεται η ταυτοποίηση και η μοναδικότητα του χρήστη. 

4.    Μία μέρα πριν από την διεξαγωγή των εκλογών, τα μέλη θα λάβουν από την εταιρεία με email το μοναδικό link ανά χρήστη, οδηγίες, και τα τηλέφωνα της τεχνικής ομάδας, ώστε να εισέλθουν στο σύστημα και να ψηφίσουν. 

5.    Η εφορευτική επιτροπή εκκινεί και στο τέλος λήγει την ψηφοφορία. 

6.    Με την είσοδο στο πληροφοριακό σύστημα ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, θα εμφανίζονται τα ψηφοδέλτια των παρατάξεων και το λευκό. 

7.    Το κάθε μέλος θα επιλέγει την παράταξη που επιθυμεί. Σε κάθε όργανο, θα εμφανίζεται ο μέγιστος επιτρεπτός αριθμός επιλογών. Το σύστημα δεν θα επιτρέπει την επιλογή περισσοτέρων υποψηφίων από τον μέγιστο αυτό αριθμό. 

8.    Υπάρχει και η δυνατότητα να επιλέγει μόνο το ψηφοδέλτιο της παράταξης, χωρίς να ψηφίζει πρόσωπα. 

9.    Μετά την αποστολή της ψήφου τους, δεν θα υπάρχει δυνατότητα αλλαγής της. 

10. Θα εμφανίζεται μήνυμα, από το σύστημα, ότι η διαδικασία της ψηφοφορίας έχει ολοκληρωθεί.

Οι ψήφοι αποθηκεύονται σε ξεχωριστό πίνακα της βάσης δεδομένων από τον πίνακα των μελών που ψήφισαν, έτσι ώστε να εξασφαλίζεται η μυστικότητα της ψήφου και να μην μπορεί να συσχετισθεί ο ψηφοφόρος με την ψήφο του. 

Με τη λήξη της ψηφοφορίας, το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας όσων μελών ψήφισαν ηλεκτρονικά, είναι άμεσα διαθέσιμο μόνο στον δικαστικό αντιπρόσωπο και στα μέλη της εφορευτικής επιτροπής. 

Λάβετε όλοι μέρος στις εκλογές της Ένωσής μας, που θα διεξαχθούν τέσσερις (4) συνεχόμενες ημέρες, από την Πέμπτη 11 Απριλίου έως και την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, και δια ζώσης στα γραφεία της Ε.Π.Η.Ε.Α., από ώρα 8.00 π.μ έως ώρα 8.00 μ.μ, και με ηλεκτρονική ψηφοφορία, για μια Ε.Π.Η.Ε.Α. δυνατή και αντιπροσωπευτική, που θα συνεχίσει τον αγώνα για τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα, με πρωταρχικό την υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας.

 

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                             Ο Γενικός Γραμματέας

 

Μάρκος Γκανάς                                                Δημήτρης Πίππας

 

 


Posted on Friday, March 29, 2024 (Archive on Friday, April 5, 2024)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.