Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ ΥΨΟΥΣ 50 €

 

Αθήνα, 20 Σεπτεμβρίου 2006
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Είναι σε όλους γνωστό ότι τον περασμένο Μάιο η Κυβέρνηση καθόρισε την αύξηση των συντάξεων σε 4% και στη διαμορφωθείσα σύνταξη δόθηκαν επιπλέον 50 €.
H Διοίκηση του ΤΣΠΕΑΘ, με ερμηνείες που στερούντο παντελώς νομικού ερείσματος, αρνήθηκε να καταβάλει τις παραπάνω αυξήσεις στους χαμηλοσυνταξιούχους.
Η απαράδεκτη αυτή ενέργεια προκάλεσε την άμεση αντίδραση του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ, το οποίο πέραν των πιέσεων που άσκησε στο Ταμείο Συντάξεών μας, δε δίστασε να ζητήσει τη ρητή διευκρίνιση του Υπουργού Απασχόλησης & Κοινωνικής Προστασίας, κ. Σάββα Τσιτουρίδη. Κατάφερε να αρθεί κάθε διακριτική μεταχείριση και ταλαιπωρία των συνταξιούχων μας, υποχρεώνοντας τη διοίκηση του ΤΣΠΕΑΘ να υπαναχωρήσει και να προχωρήσει στην απόδοση της καθορισμένης από το Υπουργείο αύξησης και των αναδρομικών, με τη σύνταξη του μηνός Οκτωβρίου 2006.
Συνάδελφοι συνταξιούχοι,
Θέλουμε να σας διαβεβαιώσουμε ότι ως μέλη του Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ, σεβόμενοι τη μακρόχρονη προσφορά σας στον κλάδο και ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένοι σε θέματα που αφορούν εσάς, τους απόμαχους του επαγγέλματος, δε θα διστάσουμε να υπερασπισθούμε με σθένος οποιαδήποτε αδικία ή ταλαιπωρία σε βάρος σας, απ’ όπου και αν αυτή προέρχεται.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας


Posted on Wednesday, September 27, 2006 (Archive on Wednesday, October 4, 2006)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.