Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
48ωρη ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ

 

Αθήνα, 19Οκτωβρίου 2010
 
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
 
48ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ
 
Την κήρυξη προειδοποιητικής 48ωρης απεργίας των Διοικητικών Υπαλλήλων που εργάζονται στην εφημερίδα «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ» από 6.00 π.μ. της Πέμπτης 21 Οκτωβρίου έως 6.00 π.μ. της Σαββάτου 23 Οκτωβρίου 2010, αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α.
Το Διοικητικό Συμβούλιο, μπροστά στην αντεργατική και καταχρηστική συμπεριφορά της ιδιοκτησίας της εφημερίδας «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ», η οποία εξακολουθεί να μην εξοφλεί τους μισθούς των εργαζόμενων διοικητικών υπαλλήλων για τους τέσσερεις μήνες, δημιουργώντας ανασφάλεια και εργασιακή αβεβαιότητα στους εργαζόμενους, αποφάσισε σε συνεννόηση με τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ και της ΕΤΗΠΤΑ να κηρύξει 48ωρη απεργία των συναδέλφων που εργάζονται στην εφημερίδα με αιτήματα:
Την άμεση εξόφληση, των δεδουλευμένων και τη διασφάλιση στο μέλλον της ομαλής καταβολής των μισθών, των δώρων και επιδομάτων.
Η αίτηση της εργοδοσίας για την υπαγωγή της στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Νόμου 3588/2007, σε καμιά περίπτωση δεν θα διασφαλίσει στην εργοδοσία, απλήρωτους εργαζόμενους.
 
Καλούνται οι Διοικητικοί Υπάλληλοι να συμμετέχουν δυναμικά, μαζί με τους συναδέλφους Συντάκτες και τεχνικούς στην απεργιακή κινητοποίηση που κήρυξαν οι Ενώσεις, για να μην περάσει η ασυδοσία και η αυθαιρεσία της εργοδοσίας.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Wednesday, October 20, 2010 (Archive on Wednesday, October 27, 2010)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.