Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΤΗ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΤΕΡ

 

Αθήνα 1 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταδικάζει την απαράδεκτη, αντεργατική συμπεριφορά των διοικούντων του ιδιωτικού ραδιοσταθμού ΑΝΤΕΝΝΑ που με μοναδικό κριτήριο την κερδοσκοπία, απολύουν υπαλλήλους και καταστρατηγούν τις συλλογικές συμβάσεις που οι ίδιοι έχουν υπογράψει.
Συμπαραστεκόμαστε στους συναδέλφους μας τεχνικούς, που σήμερα δέχονται την κατά μέτωπο επίθεση της εργοδοσίας του ρ/σ ΑΝΤΕΝΝΑ, η οποία σε μια προσπάθεια στραγγαλισμού του συνδικαλισμού, επιχειρεί τη φυσική και οικονομική εξόντωση του προεδρείου της Ένωσης Τεχνικών Ελληνικής Ραδιοφωνίας, με φυλακίσεις και αγωγές κατά του Προέδρου και της Γεν. Γραμματέως, επειδή τόλμησαν να αντιδράσουν στις προκλητικές απολύσεις των εργαζομένων συναδέλφων τους τεχνικών και να υπερασπισθούν τις συλλογικές συμβάσεις εργασίας τους, που καθημερινά καταπατώνται.
Καλούμε τέλος την κυβέρνηση να βάλει τέρμα στην αντεργατική υστερία των εργοδοτών, που με γνώμονα το κέρδος στέλνουν χωρίς ενδοιασμό στην ανεργία δεκάδες εργαζόμενους, δημιουργώντας τεράστιο κοινωνικό πρόβλημα.
 
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Πέμπτη, 3 Μαρτίου 2011 (Archive on Πέμπτη, 10 Μαρτίου 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή Bookmark and Share   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.