Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
English (United States) Ελληνικά (Ελλάδα)
 
 
 
ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΤΩΝ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΩΝ

 

30 Μαρτίου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καταγγέλλει την επιχειρούμενη ανατροπή του καθεστώτος της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών στις εφημερίδες που ισχύει με το νόμο 2190/1920, από τις επιχειρηματικές οργανώσεις, με την υποστήριξη γνωστών εκδοτικών επιχειρήσεων του ημερησίου και περιοδικού τύπου, που οραματίζονται την μονοπώληση της ενημέρωσης και την αδιαφάνεια στην επιχειρηματική δραστηριότητα.
Μάχονται για την κατάργηση της υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών και την ανάρτησή τους στο siteκάθε επιχείρησης, αδιαφορώντας παντελώς για την διαφάνεια και τον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων των επιχειρήσεων, ειδικά σήμερα που η αξιοπιστία και η διαφάνεια αμφισβητούνται και οι χρηματοπιστωτικές πληροφορίες αποτελούν σημαντικό στοιχείο για όποιον εκσυγχρονισμό και προσέλκυση επενδύσεων.
Στοχεύουν ευθέως στην ανατροπή του καθεστώτος στο χώρο των ΜΜΕ, με την διακοπή της έκδοσης των μικρής κυκλοφορίας εφημερίδων γνώμης και τη συρρίκνωση των δημοσιογραφικών ασφαλιστικών ταμείων.
Προβάλλουν την ασήμαντη μείωση της δαπάνης λειτουργίας των επιχειρήσεων, χωρίς να υπολογίζουν τους χιλιάδες ανέργους εργαζόμενους στις εφημερίδες που θα προστεθούν στους ανέργους συναδέλφους μας, που οι ίδιοι δημιούργησαν με τις μαζικές απολύσεις.
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. και όλοι οι εργαζόμενοι στον τύπο και τα ΜΜΕ καταγγέλλουν τις μεθοδεύσεις των επιχειρηματικών κύκλων που αποσκοπούν στην επιβολή ενός καθεστώτος επιλεκτικής πληροφόρησης και αδυναμίας ελέγχου των οικονομικών στοιχείων από το ευρύ κοινό. Δηλώνουν δε, ότι θα αγωνιστούν με κάθε μέσο για να αποτραπεί η επιχειρούμενη ανατροπή του ισχύοντος, μέχρι σήμερα, καθεστώτος υποχρεωτικής δημοσίευσης των ισολογισμών και λοιπών οικονομικών στοιχείων εταιρειών.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011 (Archive on Πέμπτη, 7 Απριλίου 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Επιστροφή Bookmark and Share   

 
 
 
  Όροι Χρήσης | Δήλωση Προστασίας Δεδομένων Copyright 2009 OTE S.A.