Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
ΝΙΚΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΤΗΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ

 

Αθήνα 4 Αυγούστου 2011
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Νίκη των εργαζομένων της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ
Με την υπ' αριθμ. 810/2011 απόφαση του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών έγινε δεκτή κύρια η παρέμβαση των εργαζομένων συναδέλφων μας και απορρίφθηκε η αίτηση πτώχευσης που υπέβαλε η διοίκηση της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ.
Αποτέλεσμα της προκείμενης δικαστικής απόφασης είναι η παροχή της δυνατότητας στους εργαζομένους συναδέλφους μας της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ να διεκδικούν τους οφειλόμενους μισθούς τους από την εφημερίδα και αποφεύχθηκε η καταστρατήγηση και απαξίωση εκ μέρους της εργοδοσίας των πάσης φύσεως εργασιακών τους δικαιωμάτων.
Η Ε.Π.Η.Ε.Α. χαιρετίζει την εξέλιξη αυτή καθώς παρείχε και παρέχει στους εργαζόμενους συναδέλφους της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ την μέγιστη ηθική και υλική υποστήριξη όπως πράττει άλλωστε για όλα τα μέλη στις κάθε είδους αντιδικίες τους με τους εργοδότες τους.
Καλεί την διοίκηση της ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗΣ να εξοφλήσει τις οφειλόμενες αποδοχές των συναδέλφων μας και να πάψει να κρύβεται αποποιούμενη των ευθυνών της.
Τέλος στέλνουμε το μήνυμα προς κάθε εργοδότη που πιστεύει ότι η περίοδος προσφέρεται για την καταστρατήγηση-κατεδάφιση των εργασιακών δικαιωμάτων μας ότι θα μας βρίσκει πάντα αποφασιστικά απέναντί του με συντονισμένες συνδικαλιστικές και νομικές ενέργειες.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Posted on Thursday, August 4, 2011 (Archive on Thursday, August 11, 2011)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share   

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.