Η Ιστοσελίδα είναι υπό κατασκευή.
Ζητούμε την κατανόησή σας.
 
 | 
en-USel-GR
 
 
 
Τελευταίες Ανακοινώσεις  Παλαιότερες Ανακοινώσεις
1 2 3

Archive Search: Search

ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΑΠΕΡΓΙΑΚΩΝ ΦΥΛΛΩΝ
Sunday, June 16, 2013 (5652 reads)


 Αθήνα 16 Ιουνίου 2013

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

              Η Συντονιστική Επιτροπή των Συνεργαζόμενων Ενώσεων του Τύπου συνεδρίασε σήμερα Κυριακή, 16/6/2013, και επαναβεβαίωσε την απόφασή της για την απεργιακή κινητοποίηση κατά του πραξικοπηματικού λουκέτου στην ΕΡΤ σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά Μέσα, η οποία συνεχίζεται.

        Καταγγέλλει την εκστρατεία εκφοβισμού και εκβιασμού των εργαζομένων και τους απεργοσπαστικούς μηχανισμούς που έστησαν εκδότες και καναλάρχες, οι οποίοι συντάσσονται με τον τρόπο αυτό με την προκλητική, αντιδημοκρατική στάση της κυβέρνησης Σαμαρά



Read More
  
Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΟΡΓΑΝΩΣΕΩΝ
Friday, June 14, 2013 (5627 reads)


 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

           Με ένα πογκρόμ αγωγών οι εκδοτικοί όμιλοι επιχείρησαν να ματαιώσουν τον απεργιακό αγώνα των εργαζόμενων στα ΜΜΕ, με επίκεντρο το κυβερνητικό λουκέτο στην ΕΡΤ.  Παράλληλα με τις προσπάθειες να στήσουν απεργοσπαστικούς μηχανισμούς, προσέφυγαν στα δικαστήρια ζητώντας να κηρυχθεί παράνομη και καταχρηστική η απεργιακή κινητοποίηση που έχει αποφασιστεί ομόφωνα, να επιβληθούν βαριά χρηματικά πρόστιμα στους συνδικαλιστές καθώς και η κράτησή τους!



Read More
  
Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΕΣ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Friday, June 14, 2013 (5596 reads)


 Αθήνα, 14 Ιουνίου 2013

 

             Η Συντονιστική Επιτροπή των συνεργαζόμενων Eνώσεων στο χώρο του Τύπου, συνεδρίασε σήμερα Παρασκευή στο Ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, που έχει γίνει το κέντρο του συλλογικού μας αγώνα. Ομόφωνα αποφάσισε τη συνέχιση της απεργιακής κινητοποίησης σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της χώρας και σε όλα τα έντυπα και ηλεκτρονικά μέσα της περιφέρειας, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τη Γενική Γραμματεία και τα Γραφεία Τύπου.



Read More
  
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ Η ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ
Thursday, June 13, 2013 (5484 reads)


 Αθήνα 13 Ιουνίου 2013

 

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

          Μετά την ανακοίνωση της τρικομματικής κυβέρνησης για το «λουκέτο» της ΕΡΤ, που προκάλεσε ευρύτερο λαϊκό ξεσηκωμό στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, οι ομοσπονδίες και το διασωματειακό των εργαζομένων στα ΜΜΕ αποφάσισαν ομόφωνα, σήμερα Πέμπτη 13 Ιουνίου, τη συνέχιση των επαναλαμβανόμενων 24ωρων απεργιών σε όλα τα Μέσα, έντυπα, ηλεκτρονικά και διαδικτυακά.



Read More
  
ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΟ ΡΑΔΙΟΜΕΓΑΡΟ ΤΗΣ ΕΡΤ ΑΥΡΙΟ ΣΤΙΣ 11 ΤΟ ΠΡΩΙ
Wednesday, June 12, 2013 (5501 reads)


 Αθήνα, 12 Ιουνίου 2013

 

                Καλούμε όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ να μετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας αύριο Πέμπτη στις 11πμ έξω από την ΕΡΤ, στο πλαίσιο της γενικής απεργίας που κήρυξαν η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ανταποκρινόμενες στο κάλεσμα των σωματείων του χώρου των ΜΜΕ.

          Συνεχίζουμε τις επαναλαμβανόμενες απεργιακές κινητοποιήσεις προκηρύσσοντας νέα 24ωρη απεργία αύριο Πέμπτη στις 6πμ σε όλα τα ΜΜΕ, δημοτικά και ιδιωτικά (εφημερίδες, ραδιοτηλεοπτικά μέσα, περιοδικά, Γενική Γραμματεία Τύπου, ΑΠΕ-ΜΠΕ, διαδικτυακά μέσα και Γραφεία Τύπου).



Read More
  
24ΩΡΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΣΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ ΜΜΕ
Wednesday, June 12, 2013 (5569 reads)


Α Ν Α Κ Ο Ι Ν Ω Σ Η

 Οι διοικητικοί υπάλληλοι  συμμετέχουμε μαζί με τους δημοσιογράφους και τους τεχνικούς  ραδιοφώνου στις 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες που κήρυξαν οι ομοσπονδίες μας σε όλα τα ηλεκτρονικά ΜΜΕ από τις 6 σήμερα το πρωί στηρίζοντας τους διωκόμενους εργαζόμενους της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.



Read More
  
24ΩΡΕΣ ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ
Wednesday, June 12, 2013 (5635 reads)


  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

                   Μετά την πραξικοπηματική, σκοταδιστική και βάρβαρη παρέμβαση της τρικομματικής κυβέρνησης να βάλει λουκέτο στην ΕΡΤ, τα Διοικητικά Συμβούλια της ΠΟΕΣΥ, της ΠΟΣΠΕΡΤ και της ΠΟΕΠΤΥΜ αποφάσισαν διαρκή απεργιακή κινητοποίηση των δημοσιογράφων, των τεχνικών και των διοικητικών υπαλλήλων σε όλα τα δημόσια και ιδιωτικά ραδιοτηλεοπτικά μέσα ενημέρωσης με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες.



Read More
  
ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΔΟΕΑΠ
Tuesday, June 11, 2013 (5594 reads)


  Αθήνα, 11 Ιουνίου  2013

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

             Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α., αποφάσισε 4ωρη στάση εργασίας για τους εργαζόμενους Διοικητικούς Υπαλλήλους που εργάζονται στις Εφημερίδες, τους Ραδιοφωνικούς και Τηλεοπτικούς Σταθμούς, καθώς και τις Ενώσεις, τον ΕΔΟΕΑΠ και το ΑΠΕ για την



Read More
  
ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΒΑΓΓΕΛΗ ΓΚΙΛΑΚΗ ΑΠΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ
Saturday, June 8, 2013 (6027 reads)


 ΠΡΟΣ: Δ.Σ. ΕΠΗΕΑ

 

Αξιότιμοι κύριοι συνάδελφοι,

                     Μετά από πάνω από δέκα χρόνια παρουσίας  μου στο Δ.Σ της ΕΠΗΕΑ, για καθαρά προσωπικούς λόγους σας υποβάλλω την παραίτηση μου από τη θέση  του μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΗΕΑ.



Read More
  
ΠΟΕΠΤΥΜ ΠΕΜΠΤΟ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ
Friday, June 7, 2013 (5514 reads)


 Αγαπητοί συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α.

προσκαλεί

τους -εκλεγμένους από τη Γενική Συνέλευση της Ένωσής μας- Τακτικούς Αντιπροσώπους, να συμμετάσχουν στις εργασίες του Πέμπτου  Τακτικού Πανελλαδικού Συνεδρίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Προσωπικού Τύπου και Μ.Μ.Ε.

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου  2013 στο κτήριο του ΕΔΟΕΑΠ (Σισίνη 18, 1ος όροφος αίθουσα «Δ. ΡΟΥΣΣΟΣ»)  Η έναρξη των εργασιών του Συνεδρίου είναι στις 10:30 π.μ.



Read More
  

 
 
 
  Terms Of Use | Privacy Statement Copyright 2009 OTE S.A.