ΟΙ ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜ. ESPESSO

ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ

ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ KAI ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ 

ΕΝΩΣΗ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΕΡ ΕΛΛΑΔΑΣ

 

Τα Διοικητικά Συμβούλια της ΕΣΗΕΑ, της ΕΣΠΗΤ, της ΕΤΗΠΤΑ, της ΕΠΗΕΑ και της ΕΦΕ διαμαρτύρονται με τον πλέον έντονο τρόπο για την άδικη, ανήθικη και καταχρηστική απόλυση του συναδέλφου και διευθυντή της εφημερίδας «ESPRESSO» (που ανήκει στον όμιλο ΝΕΠ, Π. Κυριακίδη) Μιχάλη Τιγκίρη μετά από 12 έτη συνεχούς προσφοράς στην εφημερίδα.

Ο συνάδελφος απολύθηκε παράνομα, χωρίς την καταβολή της νομίμου αποζημίωσης, με μεθοδευμένη πρόφαση την ανάρτηση στο site μιας ανακοίνωσης περί δήθεν συμφωνίας μεταξύ της εργοδοσίας και των συνδικαλιστικών σωματείων.

Η παράνομη αυτή απόλυση και ο απαράδεκτος καφκικού τύπου σχεδιασμός που προηγήθηκε από μέρους της εργοδοσίας, ήρθε να προστεθεί στην ήδη επιβαρυμένη θέση της, αφού οφείλει στους εργαζομένους δεδουλευμένα των τελευταίων δύο μηνών (Ιουνίου και Ιουλίου) και το ήμισυ του επιδόματος αδείας.

Τα Διοικητικά Συμβούλια των Ενώσεων δηλώνουν ότι δεν θα δεχθούν τις αυθαιρεσίες της εργοδοσίας σε βάρος των συναδέλφων τους και δεν θα μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια. Ζητούν δε την άμεση επαναπρόσληψη του συναδέλφου και την καταβολή όλων των δεδουλευμένων στους συναδέλφους.

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΤΩΝ ΕΝΩΣΕΩΝ


Posted on Monday, August 13, 2012 (Archive on Monday, August 20, 2012)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return