ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΓΙΑ Χ.Κ.ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ

 

 

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

 

Αθήνα 5 Ιουνίου 2014

Συνάδελφοι,

         Η ΕΠΗΕΑ που όλο το προηγούμενο διάστημα στηρίξαμε αγωνιστικά με πρωτοβουλίες τους συναδέλφους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ τους καλούμε σήμερα  ΟΛΟΥΣ σε επαγρύπνηση και κινητοποίηση για την ικανοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας.

            Οι εργαζόμενοι της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ βρίσκονται εδώ και τρία χρόνια απλήρωτοι, «πεταμένοι» κυριολεκτικά στο δρόμο, όμηροι, ουσιαστικά των ορέξεων της εργοδοσίας. Παρόλο που η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ κυκλοφορεί  κανονικά στα περίπτερα οι περίπου 800  εργαζόμενοι δεν έχουν πληρωθεί δεδουλευμένα, αποζημιώσεις, δεν έχουν κολληθεί ένσημα επίσχεσης. Ακόμα και οι συνάδελφοι  στην εταιρία <<ΤΡΙΤΗ ΟΨΗ>> όπου εκδίδει αυτή την στιγμή την ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ ,είναι  και αυτοί απλήρωτοι για μήνες. Όλες οι υποσχέσεις ότι με την επαναλειτουργία της εφημερίδας θα έμπαινε πρωταρχικός στόχος η αποπληρωμή των οφειλών προς τους εργαζόμενους αποδείχθηκαν ψέματα. Αντ’ αυτού οι εργαζόμενοι βρίσκονται μπροστά στο γεγονός της πτώχευσης της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ. Είναι μια εξέλιξη που μας κάνει όλους επιφυλακτικούς για το τι θα συμβεί τελικά με τα χρήματα των εργαζομένων .

        Ξεκαθαρίζουμε ότι το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ μαζί με τους εργαζόμενους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι είμαστε παρόντες και δεν κάνουμε βήμα πίσω από τα δικαιώματά μας. Θα διεκδικήσουμε την ικανοποίησή τους με όλες τις μορφές πάλης.  

Για τους λόγους αυτούς :

   Καλούμε όλους τους συναδέλφους της Χ.Κ. ΤΕΓΟΠΟΥΛΟΣ   που είναι απλήρωτοι εδώ και αρκετούς μήνες σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τα γραφεία της ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑΣ (Μίνωος 10-16) την Τετάρτη 11 Ιουνίου και ώρα 2.00μμ .

    Παράλληλα με τις νομικές διαδικασίες που έχουν κινήσει οι εργαζόμενοι, προετοιμαζόμαστε για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων, αξιοποιώντας κάθε μορφή πάλης.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Tuesday, June 10, 2014 (Archive on Tuesday, June 17, 2014)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return