ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΠΗΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Αθήνα, 30 Απριλίου 2015

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α. καλεί τους Διοικητικούς Υπαλλήλους  που εργάζονται στα έντυπα και ηλεκτρονικά Μ.Μ.Ε. να συμμετάσχουν στις πρωτομαγιάτικες εκδηλώσεις, τιμώντας τους αγώνες και τις θυσίες της εργατικής τάξης.

Η μέρα αυτή αποτελεί σύμβολο αγώνα και θυσίας των εργαζομένων κι εκφράζει τις αδιαπραγμάτευτες αρχές για το δικαίωμα στην εργασία, στην δημοκρατία και στην ελεύθερη ενημέρωση. 

Η Πρωτομαγιά, εκτός από ημέρα μνήμης, με την οποία αποτίεται φόρος τιμής σε όλους τους πρωτοπόρους που έδωσαν σκληρές μάχες και θυσιάστηκαν για να διασφαλίσουν τα δικαιώματα των εργαζομένων, γίνεται κάτω από το βάρος της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης του καπιταλισμού, η οποία έχει πάρει και στη χώρα μας δραματικές διαστάσεις.

Το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ καλεί τους εργαζόμενους στην ενημέρωση να συμμετάσχουν δυναμικά την Παρασκευή 1 Μαΐου 2015 στα συλλαλητήρια και  στις εκδηλώσεις εορτασμού της εργατικής Πρωτομαγιάς, που οργανώνονται από τα συνδικάτα των εργαζομένων, προκειμένου να εκφραστεί η αντίθεσή μας στις επιδιώξεις των εργοδοτών και των δημιουργών της οικονομικής κρίσης και η αντίσταση μας στις επιταγές και στους εκβιασμούς των ξένων δανειστών. 

 

 

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Thursday, April 30, 2015 (Archive on Thursday, May 7, 2015)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return