48ωρες ΑΠΕΡΓΙΕΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

 

Αθήνα, 18 Απριλίου 2016

 

48ωρες απεργίες σε όλα τα ΜΜΕ

        Με τη συμμετοχή των Προέδρων και των μελών όλων των Διοικητικών Συμβουλίων των Σωματείων της Ενημέρωσης, πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη που συγκάλεσε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) για το Ασφαλιστικό.

        Όλοι οι ομιλητές τόνισαν την ανάγκη για άμεσες αγωνιστικές κινητοποιήσεις στην υπεράσπιση των ασφαλιστικών δικαιωμάτων του Κλάδου και τη διάσωση του πόρου που ενισχύει την αυτονομία των ασφαλιστικών Ταμείων μας.

Υλοποιώντας την κοινή βούληση όλων των εκπροσώπων, οι Ομοσπονδίες αποφάσισαν την έναρξη απεργιακών κινητοποιήσεων διαρκείας ως εξής:

  · Την προκήρυξη 48ωρης απεργίας στα έντυπα (εφημερίδες, περιοδικά) και διαδικτυακά ΜΜΕ, καθώς και στη  ΓΓΕΕ, ΓΓΜΕ, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, τις Ενώσεις και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, από τις 06.00 το πρωί της Πέμπτης 21/4/2016 μέχρι τις 06.00 το πρωί του Σαββάτου 23/4.

· Σε όλα τα ραδιοτηλεοπτικά ΜΜΕ του ιδιωτικού και δημόσιου τομέα, από τις 06.00 το πρωί της Παρασκευής 22/4 έως τις 06.00 το πρωί της Κυριακής 24/4.

Η ΠΟΕΠΤΥΜ καλεί τα Διοικητικά Συμβούλια όλων των Ενώσεων του κλάδου να καταβάλουν κάθε προσπάθεια για την επιτυχία των απεργιών και την περιφρούρησή τους.

Την Τρίτη θα συνεδριάσει η Διασωματειακή Επιτροπή για τον συντονισμό της απεργιακής κινητοποίησης και την κλιμάκωση του απεργιακού αγώνα τις επόμενες ημέρες.

 

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΟΕΠΤΥΜ


Posted on Tuesday, April 19, 2016 (Archive on Tuesday, April 26, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return