ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΔΟΕΑΠ

Αθήνα, 27 Ιουνίου 2016

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  

Στάση εργασίας από τις 11 π.μ. έως τις 5 μ.μ. αύριο Τρίτη 28 Ιουνίου, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ.

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Π.Η.Ε.Α., προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα να ασκήσουν όλα τα μέλη το συνδικαλιστικό τους δικαίωμα, της συμμετοχής στη Γενική Συνέλευση του ΕΔΟΕΑΠ, αποφάσισε την κήρυξη στάσης εργασίας από τις 11.00 π.μ. έως τις 5.00 μ.μ της Τρίτης, 28 Ιουνίου 2016, ημέρα πραγματοποίησης της Γενικής Συνέλευσης του ΕΔΟΕΑΠ, όλων των διοικητικών υπαλλήλων που εργάζονται σε όλα τα ΜΜΕ, τα ασφαλιστικά Ταμεία, τις Ενώσεις και το ΑΠΕ-ΜΠΕ και καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετάσχουν στην αυριανή Γενική Συνέλευση του Οργανισμού, στο ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC (Αίθουσα “OLYMPIA”) Αθανασίου Διάκου 28, Αθήνα (έναντι Στύλων του Ολυμπίου Διός), στις 12 το μεσημέρι.

Στην πιο κρίσιμη στιγμή του ΕΔΟΕΑΠ καλούμε τους συναδέλφους να συμμετάσχουν μαζικά στην Γενική Συνέλευση, υπερασπιζόμενοι την αυτονομία και το αυτοδιοίκητο του Οργανισμού καθώς και το επίπεδο παροχών και περίθαλψης για όλους τους εργαζόμενους στα ΜΜΕ, τους ανέργους και τους συνταξιούχους.

                

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

 

 

 


Posted on Monday, June 27, 2016 (Archive on Monday, July 4, 2016)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return Bookmark and Share