ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΝ ΜΑΣ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΤΟΥ MEGA

 Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ ανακοινώνει ότι  τα δεδουλευμένα των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2016 που οι Διοικητικοί  υπάλληλοι του Τηλεοπτικού Σταθμού MEGA CHANNEL διεκδικούσαν με ένδικα μέσα, έλαβε τέλος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

            Συγκεκριμένα, η Νομική Υπηρεσία της ΕΠΗΕΑ, εκτελώντας δικαστικές αποφάσεις ασφαλιστικών μέτρων που επιδίκαζαν στους συναδέλφους μας τους μισθούς των μηνών Ιουλίου και Αυγούστου 2016, μπόρεσε να κατάσχει το ποσό των 600.000€  και να το αποδώσει σε 160 συναδέλφους μας, σε εξόφληση των ανωτέρω δεδουλευμένων τους.

            Το αποτέλεσμα αυτό, οφείλεται αφενός στον άρτιο νομικό χειρισμό της υπόθεσής και αφετέρου στην εμπιστοσύνη με την οποία περιέλαβαν οι συνάδερφοί μας την Νομική Υπηρεσία της ΕΠΗΕΑ και την υπομονή που επέδειξαν μέχρι την ολοκλήρωση της διαδικασίας.

             Στέλνουμε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι ο αγώνας των συναδέλφων μας θα συνεχιστεί με την ίδια αποφασιστικότητα, ώστε να επιτευχθούν οι δυο βασικοί μας στόχοι:

Η εξόφληση όλων των δεδουλευμένων τους και η διατήρηση των θέσεων εργασίας τους.

             Δηλώνουμε ότι το ΔΣ της ΕΠΗΕΑ με πρωταρχικό και αδιαπραγμάτευτο κριτήριο το συμφέρον των μελών μας, θα είναι δίπλα τους και απέναντι σε κάθε εργοδότη που θίγει τα δικαιώματά τους.

            Την υποχρέωσή μας αυτή θα την υπηρετούμε αποφεύγοντας συνειδητά τον ανέξοδο, άνευ ουσίας και πολλές φορές επιζήμιο καταγγελτικό λόγο -που επιλέγουν ως συνδικαλιστική πρακτική ισχνές μειοψηφίες του κλάδου μας- στοχεύοντας πάντα στην θεμελιώδη αρχή της συνδικαλιστικής δράσης, που είναι η προάσπιση και διασφάλιση των συμφερόντων των μελών μας.    

             Ενημερώνουμε τέλος ότι επίκειται η πληρωμή μέρους δεδουλευμένων και για συναδέρφους μας διοικητικούς υπαλλήλους του ΔΟΛ οι οποίοι με τις ίδιες νομικές διαδικασίες διεκδίκησαν τα δικαιώματά τους και πέτυχαν την ολοκλήρωση των κατασχέσεων πριν την υποβολή της αίτησης υπαγωγής του ΔΟΛ στην διαδικασία ειδικής διαχείρισης.

Για κάθε εξέλιξη θα ενημερώσουμε με νεότερες ανακοινώσεις μας.

 ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ


Posted on Wednesday, March 1, 2017 (Archive on Wednesday, March 8, 2017)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return