ΕΠΗΕΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ

 

Αθήνα, 8 Απριλίου 2019

 

 

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΗΣ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

            

Καλούμε τα μέλη της Ε.Π.Η.Ε.Α. σε Τακτική Γενική Συνέλευση στο Ξενοδοχείο ROYAL OLYMPIC (Αίθουσα OLYMPIA), Αθανασίου Διάκου 28, (Στύλοι του Ολυμπίου Διός), στις 16 Απριλίου 2019, ημέρα Τρίτη και ώρα 16.00 με τα εξής θέματα ημερήσιας διάταξης:

1) Έκθεση πεπραγμένων Διοικητικού Συμβουλίου από 1/2017 έως 12/2018 και υποβολή εκθέσεων από την Εξελεγκτική Επιτροπή.

2) Οικονομικός απολογισμός Δ.Σ. 1/1/2017-31/12/2017 και 1/1/2018-31/12/2018.

3) Έγκριση προϋπολογισμού χρήσεως 2019.

4) Εκλογή μελών Εφορευτικής Επιτροπής.

5) Εξουσιοδότηση του Δ.Σ. για διαπραγμάτευση και υπογραφή Συλλογικής Σύμβασης και Ιδιωτικής Συμφωνίας, με την ΕΙΗΕΑ, με την ΕΙΙΡΑ, με την ΕΙΤΗΣΕΕ και με οποιονδήποτε άλλον εργοδότη.

6) Κήρυξη απεργίας και στάσεων εργασίας στην ΕΙΗΕΑ, στην ΕΙΙΡΑ, στην ΕΙΤΗΣΕΕ, στον ΕΔΟΕΑΠ, στο ΑΠΕ και στις Ενώσεις και σε οποιονδήποτε άλλο εργοδότη και για οποιοδήποτε ζήτημα και εξουσιοδότηση στο Δ.Σ. για υλοποίηση της απόφασης αυτής κατά τον χρόνο που αυτό κρίνει σκόπιμο ή οι ιδιαίτερες περιστάσεις το επιβάλλουν.

7) Ένταξη στην ΕΠΗΕΑ των συναδέλφων που εργάζονται σε διαδικτυακά Μέσα Ενημέρωσης.

8)  Ψηφοφορία για τα πεπραγμένα και απαλλαγή από κάθε ευθύνη του Διοικητικού Συμβουλίου.

9)  Παραίτηση Διοικητικού Συμβουλίου – Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και λοιπών Οργάνων, με ταυτόχρονη  εκλογή αντιπροσώπων μετ’ ισαρίθμων αναπληρωματικών για το Όγδοο Πανελλαδικό Συνέδριο της ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΕΝΩΣΕΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ & ΜΕΣΩΝ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ (Π.Ο.Ε.Π.ΤΥ.Μ.)

Σε μια περίοδο που τα εργασιακά προβλήματα του κλάδου συνεχώς διογκώνονται, με τους άνεργους και τους απλήρωτους εργαζόμενους να πληθαίνουν, με ανύπαρκτες Σ.Σ.Ε. και με ατομικές συμβάσεις που εκβιαστικά διαφοροποιούνται από τους εργοδότες, χωρίς να μας διαφεύγουν οι λυσσαλέες προσπάθειες που καταβάλουν για την κατάργηση του ασφαλιστικού μας φορέα του ΕΔΟΕΑΠ,

η συμμετοχή μας στη Γενική Συνέλευση δεν μπορεί να αποτελεί μια τυπική απλώς υποχρέωση επειδή αυτή επιβάλλεται από το καταστατικό της Ένωσης μας.

    Πρέπει ο καθένας μας να ενστερνιστεί την αναγκαιότητα της συμμετοχής του στις Γενικές Συνελεύσεις και η ίδια του η συνείδηση να επιβάλει την παρουσία του σε αυτές.

    Πρέπει ο καθένας μας να αντιληφθεί ότι η μαζική, δυναμική και αγωνιστική συμμετοχή μας σε Γενικές Συνελεύσεις, εκλογικές διαδικασίες και απεργιακές κινητοποιήσεις, ενισχύουν το κύρος της ΕΝΩΣΗΣ μας και τη διαπραγματευτική δύναμη του Διοικητικού της Συμβουλίου, στις διεκδικήσεις και τους αγώνες μας απέναντι σε κυβέρνηση, «θεσμούς» και εργοδότες.

 

ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                 Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

 

 

Μάρκος Γκανάς                                         Δημήτρης Πίππας

 


Posted on Monday, April 8, 2019 (Archive on Monday, April 15, 2019)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return