Η ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΟΣ

5 Ιουνίου 2006

ΕΝΩΣΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΤΕΧΝΙΚΩΝ ΗΜΕΡΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΠΩΛΩΝ ΑΘΗΝΩΝ
ΕΝΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΑΘΗΝΩΝ

Σύμφωνα με τις ισχύουσες συλλογικές συμβάσεις κ.λ.π., η εορτή του Αγίου Πνεύματος είναι ημέρα υποχρεωτικής αργίας για τους εργαζόμενους στις ημερήσιες εφημερίδες των Αθηνών. Ως εκ τούτου, ανήμερα του Αγίου Πνεύματος, Δευτέρα 12 Ιουνίου 2006, δεν θα εκδοθεί και δεν θα κυκλοφορήσει καμία εφημερίδα. Την επομένη του Αγίου Πνεύματος, Τρίτη 13 Ιουνίου 2006, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν μόνο όσες εφημερίδες εκδίδονται και κυκλοφορούν κάθε Δευτέρα, ενώ την Τετάρτη, 14 Ιουνίου 2006, θα εκδοθούν και θα κυκλοφορήσουν όλες οι εφημερίδες.
Οι συντάκτες των απογευματινών εφημερίδων δεν θα εργαστούν το Σάββατο και την Κυριακή, 10 και 11 Ιουνίου 2006, και θα προσέλθουν στην εργασία τους το απόγευμα της Δευτέρας, 12 Ιουνίου 2006.
Οι συντάκτες των πρωινών εφημερίδων δεν θα εργαστούν την Κυριακή και τη Δευτέρα, 11 και 12 Ιουνίου 2006 και θα προσέλθουν στην εργασία τους την Τρίτη, 13 Ιουνίου 2006.
Οι συνάδελφοι των οικονομικών υπηρεσιών δεν θα εργαστούν τη Δευτέρα, 12 Ιουνίου 2006, ενώ οι τεχνικοί Τύπου, οι εφημεριδοπώλες και το προσωπικό των Πρακτορείων, θα εργαστούν ανάλογα με τις ημέρες έκδοσης και κυκλοφορίας των εφημερίδων.
Οι συντάκτες των ραδιοτηλεοπτικών μέσων και του ΑΠΕ θα εργαστούν και θα αμειφθούν όπως εργάζονται τις Κυριακές και τις ημέρες αργίας.

 

ΤΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ


Posted on Monday, June 5, 2006 (Archive on Monday, June 12, 2006)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return