ΠΡΑΚΤΙΚΟ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΜΙΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 11/1/2007

 

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΜΙΚΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΗΣ 11/1/2007
ΠΡΟΕΔΡΟΣ:
Συνάδελφοι,
Σύμφωνα με το άρθρο 24 του καταστατικού μας, το Μικτό Συμβούλιο, που είναι και αρμόδιο για την εκδίκαση των ενστάσεων, απαρτίζεται: από τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, από τους εκλεγμένους εκπροσώπους μας στους εργασιακούς χώρους και από τους δύο εκλεγμένους συνταξιούχους μας. Επίσης, (άρ. 24 § 4:) «Του Μικτού Συμβουλίου προεδρεύει ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου χρέη δε Γραμματέα εκτελεί ο Γενικός Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου». Ευρίσκεται δε σε απαρτία, όταν παρίσταται το 50% των εκπροσώπων και 5 μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της γραμματείας έχουμε
32 Παρόντες εκ των εκπροσώπων των ΜΜΕ: Παπακυριακοπούλου Άννα (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ), Πατσαρούχας Γεώργιος (ΑΥΓΗ), Γουρζή Αικατερίνη (ΒΡΑΔΥΝΗ), Γώγος Αλέξιος (ΕΘΝΟΣ), Καμπίτης Άγγελος (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ), Καλημέρης Δημήτρης (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ), Μεταξάς Βασίλειος (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ), Τσιατάλας Κώστας (ΕΣΤΙΑ), Τριανταφυλλίδης Δημήτρης (ΗΜΕΡΗΣΙΑ), Ευαγγέλου Παναγιώτης (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ), Πρέκας Ευάγγελος (ΝΕΑ), Διαμαντόπουλος Γεώργιος (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ), Κουφός Στέλιος (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ), Κυρίτση Δήμητρα (DERBY), Χαραγκιώνης Θεόδωρος (ΑΥΡΙΑΝΗ), Βασιλάκου Μαριάννα (ALPHA), Γούλα Ειρήνη (ANTENNA), Λειβαδίτης Νικόλαος (FILMNET-NETMED), Ζαμπέλα Χριστίνα (MEGA CHANNEL), Τσιτσιμελή Τατιάνα (STAR CHANNEL), Αλεξοπούλου Ελένη (ALPHA RADIO), Αντωνάκη Ελένη (FLASH FM), Τρίκας Νεκτάριος (ΞΕΝΙΟΣ), Μερεντίτου Δήμητρα (Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ), Γραβάνης Βασίλης (902 TV & FM), Μιχαηλίδης Παύλος (GALAXY FM), Κουρκούτης Γιάννης (ΜΕΛΩΔΙΑ FM), Ιωαννίδου Μαρία (Ε.Ι.Η.Ε.Α.), Μπάστα Τέτα (Α.Π.Ε.), Καλαντζή Μαρία (ΕΔΟΕΑΠ), Πέτρου Ρωξάνη (ΕΣΗΕΑ), Κουβέλου Φωτεινή(ΤΣΠΕΑΘ).
1 παρόντα εκ των ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ: Βρανάς Παναγιώτης.
9 Παρόντες εκ των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου: Μάρκος Γκανάς, Μιλτιάδης Ζήκος, Δημήτρης Πίππας, Δημήτρης Μυλωνάς, Δημήτρης Τόλης, Θανάσης Διαμάντης, Βαγγέλης Γκιλάκης, Νίκος Γαβριήλ, Σταμάτης Πρωτολάτης.
Απόντες εκ των εκπροσώπων: Αναστασίου Όλγα (TRAFFIC), Κοντεκάκη Παυλίνα (ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΡΙΖΟΥ), Χρονοπούλου Σοφία (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ), Κωστακοπούλου Ιωάννα (ΕΞΠΡΕΣ), Αναγνωστόπουλος Αθανάσιος (ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ), Χαμαλίδου Ελένη (ΚΕΡΔΟΣ), Μόσχου Δάφνη - Αργυρώ (ALTER), Γκουτζέλα Κυριακή (EXTRA CHANNEL), Πουπουλίδου Τζένη (SMART T.V.), Δούκα Αναστασία (T.V. MAGIC), Τσιμπογιάννη Μαρία (ΑΘΗΝΑ 98,4), Μητσικώστα Αγλαΐα (ΣΚΑΪ Radio), Τόλη Ευαγγελία (ΠΟΕΣΥ).
Απόντες εκ των συνταξιούχων: Πενταγιώτη Ευφροσύνη
Απόντες εκ του Διοικητικού Συμβουλίου: Χρήστος Διαμάντης, Πολυξένη Φώσκολου
Βρισκόμαστε δηλαδή σε απαρτία και κηρύσσω την έναρξη της διαδικασίας.
ΘΕΜΑ:
«Εκδίκαση της ένστασης που εμπρόθεσμα υπέβαλλαν στις 16/11/2006 οι συνάδελφοι Βλάχος Κωνσταντίνος, Αμελίδης Εμμανουήλ, Γεωργοπούλου Αρτεμισία, Γρίβα Μαίρη, Ζάχου Αριάδνη, Πέτρου Ρωξάνη, Σκούταρη Έλενα, Σορτάνος Γιώργος, Σπανουδάκη Στέλλα, Τσιρόπουλος Κώστας και Χριστοφοράτου Μαρία, εργαζόμενοι στις Διοικητικές υπηρεσίες της ΕΣΗΕΑ. Επίσης για τους ίδιους λόγους –ίδιο κείμενο- ένσταση υπέβαλαν οι εργαζόμενοι της εφημερίδας ΕΘΝΟΣ, οι συνάδελφοι Αριστείδου Ελισάβετ, Δάλλαρη Αγγελική, Γεωργιάδου Εύχαρις, Μαυρουδή Ελένη και Βαλσάμη Ειρήνη.
Η ένσταση υπεβλήθη κατά της ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. για την εγγραφή στα μητρώα της Ένωσης (Απόφαση 8ης Συνεδρίασης Διοικητικού Συμβουλίου της 31/10/2006) των συναδέλφων: 1) Μιχελάκη Μάρκου, 2) Μουστάκα Γεωργίου, 3) Μπέη Χρήστου, 4) Παπαδάκη Ζαχαρία, 5) Πλαστήρα Δημήτριου, 6) Ρήγα Φρύνης, 7) Ρίτσου-Ζαβόλια Κωνσταντίνας, 8) Σουλιώτη Γεώργιου, 9) Σωτηρόπουλου Μάρκου, 10) Τζιά Ελισάβετ, 11) Τζουνάκου Περικλή, 12) Τσεκαρέλλι Γκλόριας και 13) Χριστοφιλάκη Σοφίας, οι οποίοι εργάζονται στον ΕΔΟΕΑΠ.»
Έχετε στα χέρια σας τις ενστάσεις που υπέβαλαν οι παραπάνω συνάδελφοι και άλλα συμπληρωματικά έγγραφα, τα οποία μαζί με τις τοποθετήσεις και το διάλογο που θα επακολουθήσει, θα μας βοηθήσουν να διαμορφώσουμε άποψη επί του θέματος.
(σημ: όλα τα ανωτέρω έγγραφα επισυνάπτονται στο παρόν πρακτικό).
Ο Γενικός Γραμματέας διαβάζει τις ενστάσεις και κατόπιν ο Πρόεδρος συνεχίζει:
Αγαπητοί συνάδελφοι,
Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ κατά την 8η Συνεδρίαση της 31/10/2006, εξέτασε μαζί με τις αιτήσεις άλλων συναδέλφων και τις αιτήσεις με τα σχετικά δικαιολογητικά, των συναδέλφων μας γιατρών που εργάζονται στον ΕΔΟΕΑΠ. Αποφάσισε δε ομόφωνα την εγγραφή τους στην ΕΠΗΕΑ.
(Στο σημείο αυτό παρεμβαίνει το μέλος του Δ.Σ. Σταμάτης Πρωτολάτης και ενίσταται σχετικά με το «ομόφωνο» της απόφασης, ισχυριζόμενος ότι και τα 3 μέλη της παράταξής του έλειπαν από την εν λόγω συνεδρίαση.
Ο Πρόεδρος εξηγεί ότι «το Δ.Σ. της ΕΠΗΕΑ βρίσκεται σε απαρτία όταν επτά από τα έντεκα μέλη του είναι παρόντα. Στη Συνεδρίαση της 31ης Οκτωβρίου 2006 ήταν παρόντα τα οκτώ από τα έντεκα μέλη, εκ των οποίων τα επτά ψήφισαν υπέρ της εγγραφής των ιατρών-υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ και το ένα μέλος ψήφισε λευκό, στην επόμενη δε Συνεδρίαση διαφοροποίησε την ψήφο του υπέρ της εγγραφής. Όταν λοιπόν εκ των οκτώ παρόντων και οι οκτώ συμφωνούν επί του θέματος, τότε η απόφαση θεωρείται ομόφωνη. Τώρα, το γεγονός ότι και τα τρία μέλη της παράταξής σας απουσίαζαν κατά την επίμαχη Συνεδρίαση, εντάσσεται απλώς στα πλαίσια της πάγιας τακτικής και των μεθοδεύσεων που ακολουθείτε σε σημαντικά ζητήματα».)
Ο Πρόεδρος, αφού εκθέτει το σκεπτικό του Δ.Σ., βάσει του οποίου ενεγράφησαν μέλη οι γιατροί-υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ, συνεχίζει:
«Κατά αυτής της απόφασης οι προαναφερθέντες συνάδελφοί μας υπέβαλαν εμπρόθεσμα ένσταση ισχυριζόμενοι ότι:
  1. Δεν προβλέπεται από το καταστατικό μας η ειδικότητα του γιατρού.
  1. Τα μέλη μας δεν μπορεί να είναι εγγεγραμμένα και σε άλλο συνδικαλιστικό σωματείο και εν προκειμένω οι γιατροί είναι εγγεγραμμένοι στον Ιατρικό Σύλλογο Αθηνών.
  2. Δεν εργάζονται οχτάωρο, δηλαδή δεν έχουν πλήρη -αλλά μερική- απασχόληση στον ΕΔΟΕΑΠ, διότι άλλοι εργάζονται 6ωρο, άλλοι 5ωρο κι άλλοι 4ωρο.
  3. Δεν απασχολούνται αποκλειστικά στον ΕΔΟΕΑΠ, αλλά τις εκτός ΕΔΟΕΑΠ ώρες, αυτοαπασχολούνται διατηρώντας ιδιωτικά ιατρεία.
5.Τέλος, ασφαλίζονται και στο ΤΣΑΥ.
Παρακαλώ ομιλητές και διευκρινήσεις.»
(Δεύτερη παρέμβαση από το μέλος του Δ.Σ. Σταμάτη Πρωτολάτη, ο οποίος ενίσταται έντονα για τη διαδικασία. Συγκεκριμένα αναφέρει ότι οι ενιστάμενοι θα έπρεπε να είναι παρόντες για να υποστηρίξουν τις θέσεις τους και επικαλείται επιστολή διαμαρτυρίας του ενός εκ των ενισταμένων, του κυρίου Κωνσταντίνου Βλάχου, ο οποίος επιθυμούσε να παρευρίσκεται. Τα μέλη του Μικτού του εξηγούν ότι κατ’ αρχήν το Μικτό Συμβούλιο δε λειτουργεί σαν δικαστήριο, αλλά ως θεσμοθετημένο όργανο το οποίο εξετάζει αν ευσταθούν οι λόγοι που αναγράφονται στις ενστάσεις των μελών της Ένωσής μας κατά της εγγραφής νέων μελών και εν προκειμένω οι λόγοι που αναγράφονται στις ενστάσεις είναι ξεκάθαροι, αναλυτικότατοι και παραπέμπουν και σε συγκεκριμένες καταστατικές διατάξεις. Δε αντιλαμβανόμαστε σε τι θα μπορούσε να βοηθήσει τη διαδικασία η παρουσία των ενισταμένων. Πέρα απ’ αυτό, εάν δεν ακολουθήσουμε τη διαδικασία όπως ορίζει το καταστατικό, η όποια απόφαση του Μικτού Συμβουλίου, κινδυνεύει να προσβληθεί ως άκυρη. Το καταστατικό μας περιγράφει με λεπτομέρεια τη διαδικασία της λειτουργίας του και σε καμιά περίπτωση δεν αναφέρει την παρουσία των ενισταμένων και των συναδέλφων που αφορά το θέμα, εν προκειμένω των γιατρών συνάδελφων μας.
Κατά δεύτερο λόγο, θέματα διαδικασίας τίθενται πριν την έναρξή της και όχι κατά τη διάρκεια αυτής. Το μόνο αποτέλεσμα που μπορούν να επιφέρουν τέτοιες παρεμβάσεις εν μέσω διαδικασίας είναι η παρεμπόδιση των εργασιών του Μικτού.)
Ακολουθούν διευκρινιστικές ερωτήσεις και τοποθετήσεις μελών του Μικτού Συμβουλίου. Τόσο στην ανάλυση της θέσης του Προέδρου όσο και στις τοποθετήσεις των μελών, διατυπώθηκαν τα παρακάτω:
- Σε ό,τι αφορά το Καταστατικό, επισημαίνουμε ότι δημιουργήθηκε το 1945 και αποκλειστικά προέβλεπε (όσες μπορούσε να προβλέψει) τις ειδικότητες των εργαζομένων στις Εφημερίδες. Όταν μέλη της ΕΠΗΕΑ έγιναν οι υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ,άρχισε να αναφύεται ένα τεράστιο πρόβλημα σχετικά με το Καταστατικό, διότι στον ΕΔΟΕΑΠ εργάζονται οι υπάλληλοι με εντελώς διαφορετικές ειδικότητες από αυτές που συναντάμε στους εργαζόμενους στις Εφημερίδες. Επειδή είναι Ασφαλιστικός Οργανισμός, είναι ευνόητο ότι οι εργαζόμενοί του, πέραν των Διοικητικών Υπαλλήλων που ασχολούνται με τα οικονομικά και «μοιάζουν» με τους συναδέλφους, τους εργαζόμενους στις Εφημερίδες, θα είναι και γιατροί, φυσιοθεραπευτές, νοσηλευτές και οποιαδήποτε άλλη ειδικότητα σχετική με την παροχή περίθαλψης (σημειωτέον ότι οι φυσιοθεραπευτές και οι νοσηλευτές είναι ήδη μέλη της ΕΠΗΕΑ). Το Καταστατικό του 1945 δε θα μπορούσε ποτέ να προβλέψει τη δομή του υπαλληλικού προσωπικού ενός ΕΔΟΕΑΠ που «γεννήθηκε» το 1967!!! Εξάλλου, είναι γνωστό ότι η ΕΠΗΕΑ κατ’ αρχήν δε δεχόταν ως μέλη της τους υπαλλήλους του ΕΔΟΕΑΠ και ένας εκ των ενισταμένων, ο κος. Κωνσταντίνος Βλάχος, πρωτοστάτησε στον αγώνα για την εγγραφή τους. Από τα παραπάνω είναι πασιφανές ότι το Καταστατικό της ΕΠΗΕΑ, σε ό,τι αφορά τους εργαζόμενους στον ΕΔΟΕΑΠ, συνεχίζει να παρουσιάζει κενά. Το εκάστοτε Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΗΕΑ –καλώς ή κακώς- απαρτίζεται από συνδικαλιστές και όχι από δημοσίους υπαλλήλους. Είναι λοιπόν ιερός σκοπός και καθήκον τους να καλύπτουν συνδικαλιστικά τους εργαζομένους και όχι με νομικίστικα τερτίπια να εκμεταλλεύονται κενά των Καταστατικών, αφήνοντας τους εργαζόμενους «έξω» από τα Σωματεία, ανυπεράσπιστους απέναντι στην εργοδοσία.
- Σε ό,τι αφορά τη συμμετοχή τους στον Ι.Σ.Α., o γιατρός δεν μπορεί να ασκήσει το λειτούργημά του εάν δεν έχει αριθμό μητρώου στον παραπάνω σύλλογο.
Αυτό όμως δεν τους στερεί το δικαίωμα να συνδικαλίζονται στους χώρους εργασίας τους. Κλασσικό παράδειγμα οι ιατροί των Κρατικών Νοσοκομείων.
Επίσης δεν αντίκειται –όπως ισχυρίζονται οι ενιστάμενοι- στο καταστατικό μας, που στο άρθρο 8 εδάφιο ι αναφέρει ρητά: «8. Ι. Τα δόκιμα και τακτικά μέλη υποχρεούνται:…ι) Να μην μετέχουν εις άλλην ή άλλας δημοσιογραφικάς επαγγελματικάς οργανώσεις ή σωματεία ή οργανώσεις και συλλόγους των οποίων οι επιδιώξεις αντιστρατεύονται εις τας επιδιώξεις και τα συμφέροντα της Ενώσεως» και ο Ι.Σ.Α. σε καμία περίπτωση δεν αντιστρατεύεται την ΕΠΗΕΑ.
- Τέλος, για το θέμα της ασφάλισης στο ΤΣΑΥ: το Καταστατικό μας αναφέρει ως απαραίτητη προϋπόθεση για την εγγραφή νέου μέλους στην Ένωσή μας την ασφάλιση στο ΤΣΠΕΑΘ, σε κανένα, δε, άρθρο του δεν απαγορεύει την ασφάλιση και σε άλλο ταμείο. Ο Κανονισμός του ΤΣΠΕΑΘ, στο άρθρο 3 παράγραφος 1, αναφέρει ότι: «...εις την ασφάλισιν του Ταμείου υπάγονται υποχρεωτικώς και αυτοδικαίως τα πρόσωπα τα παρέχοντα κατά κύριο επάγγελμα εξηρτημένη εργασία επί μισθώ εις τον ΕΔΟΕΑΠ, με την ιδιότητα του τακτικού υπαλλήλου». Ο ΕΔΟΕΑΠ, επί σειρά ετών, συμπεριλαμβανομένης της χρονικής περιόδου κατά την οποία διευθυντής ήταν ο κος. Κωνσταντίνος Βλάχος, στέλνει καταστάσεις στο ΤΣΠΕΑΘ για την ασφάλιση των ιατρών, εκταμιεύοντας μηνιαίως ένα σημαντικό ποσό για την κάλυψη των ασφαλίστρων τους. Τώρα οι ενιστάμενοι και μέσα σε αυτούς ο κος. Βλάχος και ο κος. Αμελίδης, που έχουν διατελέσει στον ΕΔΟΕΑΠ διευθυντής και προϊστάμενος λογιστηρίου αντίστοιχα, δηλώνουν εγγράφως ότι οι ιατροί: α. ασφαλίζο-νται υποχρεωτικά στο ΤΣΑΥ, άρα δεν πρέπει να είχαν / έχουν ΤΣΠΕΑΘ, β. δεν είναι κατά κύριο επάγγελμα τακτικοί υπάλληλοι του ΕΔΟΕΑΠ!!! Δηλώνουν δηλαδή εγγράφως πως, σε ό,τι αφορά την ασφάλισή τους στον κλάδο σύνταξης (κύριας και επικουρικής) και στον κλάδο ασθενείας, οι ιατροί θεωρούνται πρόσωπα που παρέχουν κατά κύριο επάγγελμα εξηρτημένη εργασία στον ΕΔΟΕΑΠ. Σε ό,τι αφορά όμως τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα, τα παραπάνω δεν ισχύουν και ως εκ τούτου δεν μπορούν να εγγραφούν ως μέλη της ΕΠΗΕΑ. Η έντονη αυτή αντίφαση δεν μπορεί να θεωρηθεί βάσιμος λόγος απόρριψης της εγγραφής των ιατρών του ΕΔΟΕΑΠ στην ΕΠΗΕΑ.
Κατά τη ψηφοφορία που επακολούθησε, το Μικτό Συμβούλιο αποφάσισε με ψήφους: 39 υπέρ, 1 κατά και 2 λευκών την απόρριψη της ένστασης των συνάδελφων κατά της εγγραφής των ιατρών-υπαλλήλων του ΕΔΟΕΑΠ ως μελών της ΕΠΗΕΑ.
Υπέρ ψήφισαν οι:Παπακυριακοπούλου Άννα (ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ), Πατσαρούχας Γεώργιος (ΑΥΓΗ), Γουρζή Αικατερίνη (ΒΡΑΔΥΝΗ), Γώγος Αλέξιος (ΕΘΝΟΣ), Καμπίτης Άγγελος (ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ), Καλημέρης Δημήτρης (ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ), Μεταξάς Βασίλειος (ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ), Τσιατάλας Κώστας (ΕΣΤΙΑ), Τριανταφυλλίδης Δημήτρης (ΗΜΕΡΗΣΙΑ), Ευαγγέλου Παναγιώτης (ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ), Πρέκας Ευάγγελος (ΝΕΑ), Διαμαντόπουλος Γεώργιος (ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ), Κουφός Στέλιος (ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ), Κυρίτση Δήμητρα (DERBY), Χαραγκιώνης Θεόδωρος (ΑΥΡΙΑΝΗ), Βασιλάκου Μαριάννα (ALPHA), Γούλα Ειρήνη (ANTENNA), Λειβαδίτης Νικόλαος (FILMNET-NETMED), Ζαμπέλα Χριστίνα (MEGA CHANNEL), Τσιτσιμελή Τατιάνα (STAR CHANNEL), Αλεξοπούλου Ελένη (ALPHA RADIO), Αντωνάκη Ελένη (FLASH FM), Τρίκας Νεκτάριος (ΞΕΝΙΟΣ), Μερεντίτου Δήμητρα (Ρ/Σ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ), Γραβάνης Βασίλης (902 TV & FM), Μιχαηλίδης Παύλος (GALAXY FM), Κουρκούτης Γιάννης (ΜΕΛΩΔΙΑ FM), Ιωαννίδου Μαρία (Ε.Ι.Η.Ε.Α.), Κουβέλου Φωτεινή (ΤΣΠΕΑΘ), Βρανάς Παναγιώτης (Συνταξιούχος), Μάρκος Γκανάς, Μιλτιάδης Ζήκος, Δημήτρης Πίππας, Δημήτρης Μυλωνάς, Δημήτρης Τόλης, Θανάσης Διαμάντης, Βαγγέλης Γκιλάκης, Νίκος Γαβριήλ, Σταμάτης Πρωτολάτης (Δ.Σ.). (39)
Κατά ψήφισε η:Πέτρου Ρωξάνη (ΕΣΗΕΑ). (1)
Λευκό ψήφισαν οι:Μπάστα Τέτα (Α.Π.Ε.), Καλαντζή Μαρία (ΕΔΟΕΑΠ). (2)
Εδώ κλείνει το Μικτό Συμβούλιο της 11ης Ιανουαρίου 2007.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
Μάρκος Γκανάς Δημήτρης Πίππας

Posted on Friday, February 23, 2007 (Archive on Friday, March 2, 2007)
Posted by epieaadmin  Contributed by epieaadmin
Return